Deuter Kid Comfort 3 kantorinkka

Black-Granite

Tuotekoodi: 4046051049021
Deuter
Deuter-Kid-Comfort-3-kantorinkka-4046051049021-1.jpg
Deuter-Kid-Comfort-3-kantorinkka-4046051049021-2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 20 €
279,00 €
-7%
Ovh. 299,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti Vantaan myymälästä ja verkkokaupasta yli 3 kpl
Lähetysaika n. 1 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Deuter Kid Comfort III on varustetasoltaan erinomaista luokkaa! Rinkan kanssa ei tarvitse ostaa erillistä aurinkokatosta vaan se on integroituna selkänojaan. Kun aurinkokatosta ei käytetä, sille on oma huomaamaton vetoketjullinen tasku, johon sen saa siististi piiloon. Jos rinkan kanssa on tarkoitus käyttää sadesuojaa, tulee silloin käyttää myös aurinkokatosta. 

Rinkassa on viisipistevaljaat ja erillinen turvalukko, kuten myös Deuter Kid Comfort Air ja Kid Comfort II:ssa. Lapsen istuinkorkeutta saadaan muutettua lapsen pituuden mukaan. Myös lapsen asettaminen rinkkaan on helpppoa, kun toisen puolen rinkasta saa avattua kokonaan ja toisen puolen kiristyksen voi avata.

Rinkassa on erityisen korkea selkänoja, joka antaa parhaiten suojaa esim. kaatumistilanteessa. Kantajan on mahdollista säätää kantokorkeutta portaattomasti helpolla Deuter Aircontact VariFIT -järjestelmällä ja rinkan etäisyyttä kantajasta on myös mahdollista säätää tavallisten vaellusrinkkojen tapaan. Deuterin kantohihnat ovat TUV- GS hyväksyttyjä. Selkänojassa ja kantohihnoissa on hengittävä Air Mesh- pehmustus. Lantiolla on tukeva ja pehmustettu lannevyö, joissa moplemmilla pienet vetoketjutaskut esim. avaimille ja puhelimelle. 

Deuter Kid Comfort III rungossa on pehmustetut ja pestävät suojat lapsen kasvoille, kaksi kädensijaa (helpottavat lapsen nostamista selkään), paljon taskuja ja avattava jalkatuki, joka auttaa rinkan pystyssä pysymistä maassa ja lapsen asettamista rinkkaan.
Rinkassa on myös lapsen jaloille "ratsastajan jalustimet" mikä tekee istumisesta entistäkin mukavamman ja turvallisen istumatuntuman!  Rinkassa on tila  Deuterin 2 l H2O nestesäilytyspussille, jonka voi ostaa erikseen (ei meidän valikoimassamme). Samaa tilaa voi käyttää myös esimerkiksi vaippojen säilyttämiseen. 

Kid Comfort III - ei ainoastaan mukavasti vaan myös turvallisesti.

Lisätietoja:

Istumaikäisestä alkaen 18kg saakka, max kuormitus 22kg (18kg + 4kg varusteet)
Rinkan paino: 3500 g
Tilavuus: 20 l
Materiaalit:
Runko: alumiini
Kangas: Marco Lite 210/ Super Polytex
Hyönteissuojaksi käy mainiosti lastevaunun hyönteissuoja

Deuter on vuonna 1898 Hans Deuterin perustama perheyritys, joka aloitti toimintansa valmistamalla postimieslaukkuja ja postisäkkejä. Toiminta laajentui ja muuttui vuosikymmenien saatossa. Vuorikiipeilijät ja muut seikkailijat omaksuivat Deuterin -tuotteet omikseen jo hyvin varhaisessa vaiheessa. 1980 –luvun loppupuolella kuuluisat vuorokiipeilijät, vuorioppaat ja pyöräilijät liittyivät Deuter tiimiin. Heidän mukaantulonsa vaikutti suoraan mallistoihin ja ne kehittyivät palvelemaan vielä monipuolisemmin aktiiviurheilijoita ja seikkailijoita. Vuonna 1996 Deuter laajensi ensimmäisenä tuotevalikoimaansa perhemarkkinoille ja toi lastenkantorinkat myyntiin. Deuter USA oli vuonna 2011 markkinajohtaja lastenkantorinkka kategoriassa sen kestävän kasvun, poikkeuksellisen tuoteturvallisuuden ja sen sopivuuden vuoksi niin lapsille kuin aikuisille. Deuter on ollut jo vuosia myös markkinajohtaja Saksan markkinoilla, jossa on myös koko Euroopan suurimmat ”Outdoor”-markkinat.

Deuter on uranuurtaja alallaan ja yritys pyrkii kehittämään koko ajan valikoimaansa ja tuotteitaan entistä paremmiksi. Tällä hetkellä lastenkantorinkka valikoima sisältää kolme Kid Comfort Carrier –mallia, jotka eroavat toisistaan ja sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myös Deuterin lastenkerho- ja retkireput ovat taattua Deuter laatua ja niiden valmistamisessa ei ole tingitty yrityksen laatuvaatimuksista ja ideologiasta! 


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 30.6.2019 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Erittäin hyvin tehty rinkka; laadukas ja jämäkkä. Pienenä pettymyksenä huomasin, että säätämisestä huolimatta rinkka ei minun selkääni sopinut. Sen selkäosa oli minulle 160 cm kantajalle liian pitkä. Rinkka painaa kävellessä ahteriin niin, ettei pidemmästä reissusta tule mitään. Liikkeestä ostetusta tuotteesta puuttuivat jalkatuet, jotka ovat tärkeät pitkillä reissuilla. Rinkkaan totuttelu ja säätäminen vie oman aikansa. Vaikka rinkassa on tukea selälle ja niskalle, kannattaa varautua siihen, että lapsen pää retkottaa nukkuessa silti.

  23.8.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tänään tuli postissa rinkka ja olen tyytyväinen. 4v. Lähes 17kg painava poika viihtyi hyvin koe käytössä ja itsellenikin oli mahtava. Säilytys lokerikkoja oli yllättävän paljon ja tilaa muutenkin, miinuksena oli valjaiden lyhyys, ei mennyt pojalle hartioiden päälle, mutta voi olla etten vaan löytänyt vielä oikeita säätöjä. Suosittelen paljon vaikea kulkuisessa maastossa kulkeville. Toiselle ipanalla menee siis vielä ainakin noin neljän vuoden ajan :) ei siis hukka ostos ollenkaan.

  2.2.2016

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 4 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €