Carriwell Seamless GelWire imetysliivit - valkoinen

CarriwellSeamlessGelWireimetysliivit-valkoinen_4110012101_1.jpg
alk. 42,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin

TammiALE


Carriwell Seamless GelWire imetysliivit ovat vuosien kehittelytyön tulosta. GelWire -imetysliivit ovat ylivoimaisesti parhaat imetys- ja äitiysrintaliivit. Ne ovat saumattomat, miellyttävästä ja hengittävästä mikrokuitukankaasta valmistetut, ja niissä on patentoitu geelituki perinteisten metallisten kaaritukien paikalla. Pehmeä ja joustava GelWire -geelituki on täydellinen aroille rinnoille.

Rintaliivien metalliset kaarituet voivat painaa maitotiehyeitä ja aiheuttaa painetta ja jopa vahinkoa. Metallin joustamattomuus ja jäykkyys on vastoin kaikkea, mitä rinnoissa tapahtuu, kun rintojen koko muuttuu maidon noustessa. GelWire -äitiysrintaliiveissä on yhdistetty kaikki tarvittavat imetysrintaliiveissä tarvittavat ominaisuudet, kuten esimerkiksi joustavuus ja geelituki.

Carriwell Seamless GelWire -imetysliiveissä on yhdellä kädellä toimiva mekanismi, jolla saa nopeasti avattua rintaliivinkupin imetystä varten. Paketin mukana tulee myös jatkopalanen, jolla saa lisättyä liivien ympärysmittaa. Liiveissä on paksut olkaimet ja kolme hakasta, jotka antavat erittäin hyvää tukea painavillekin rinnoille.

GelWire - imetysrintaliivit voivat kasvaa aina kaksi kokoa suuremmiksi ja ne ovat aina oikean kokoiset rintojen muuttaessa luonnollisesti kokoaan imetysten välissä!

Kokotaulukko:Lisätietoja:

Materiaali: 91 % polyamide, 9 % elastaania
Voidaan pestä 40 asteessa

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €