Thule Urban Glide 1 juoksurattaat

thule_urban_glide_dark_shadow_1.jpg
thule_urban_glide_punainen.jpg
thule_urban_glide_sininen.jpg
thule_urban_glide_dark_shadow_2.jpg
thule_urban_glide_dark_shadow.jpg
thule_urban_glide_s__dett_v__aisa.jpg
thule_urban_glide_tavarakori.jpg
thule_urban_glide_etupy_r_n_lukitsin.jpg
thule_urban_glide_kasattuna.jpg
alk. 469,00 €
 Valitse väri
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Thule Urban Glide 1 juoksurattaat ovat jokaisen liikkumisesta nauttivan täydellinen kumppani! Juoksuratas on erittäin kevyt ja selkeälinjainen sekä käytössä että ulkonäöllisesti. Urban Glide 1 on erinomainen juoksuratas ja siroutensa ansiosta myös erittäin toimiva kaupunkiympäristössäkin.

Rattaan kuomu on siro ja toimii niin kovatempoisella lenkillä kuin rauhallisemmallakin kävelyllä. Kuomun saa sidottua yhteen ja täysin pois lapsen päältä. Tällöin työntäjällä on erittäin suora yhteys lapseen ja hän pääsee esimerkiksi ojentamaan lapselle tavaroita tai vaikka lohduttamaan. Esimerkiksi sateisella juoksulenkillä kuomu saadaan  säädettyä erittäin suojaavaksi ja ilmanvastuksen kannalta järkevään asentoon pitkälle eteen. Tämä asento on tietenkin erinomainen myös päiväunien aikana ja Suomen sääolosuhteet tuntien varmasti toimiva.

Rattaan pehmustettu istuinosa on hyvän kokoinen ja siinä on helppokäyttöiset 5-pistevaljaat, tuuletusaukko ja portaattomasti säätyvä selkänoja. Selkänoja menee lähes täysin makaavaan asentoon, jotta lapsen on mukava ottaa päiväunet rattaissa. Istuinosan alla on tilava alakori, jonka päällä on vetoketjulla avattava vettähylkivä suoja.

Työntöaisa on ergonomisesti muotoiltu ja se säätyy nivelaisalla sopivaksi eri pituisille työntäjille. Renkaat ovat ilmakumipyörät: etupyörä on 12" ja takapyörät 16". Renkaiden iso koko on merkittävässä roolissa kevyeen työntötuntumaan. Etupyörän voi lukita kulkemaan sekä eteen- että taaksepäin. Etupyörän asentoa voi hienosäätää pikasäädöllä lukitussa asennossa. Rattaassa on takajousitus, joka tekee kyydistä tasaista ja mukavaa.

Kasaan rattaat taittuvat yhdellä kädellä. Pieni, kasattu paketti voidaan lukita. Autoon nostaessa rattaan keveys suorastaan hämmästyttää!

Lisätietoja:

Koko, kasattuna: pituus 87.5 cm x leveys 53 cm x korkeus 35 cm (ilman takapyöriä)
Leveys, pyörillä: 65 cm
Pituus, avattuna pienimmillään: 111 cm
Paino: 10.5 kg

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €