Stokke MyCarrier rintareppu Mesh - Etuosa

Stokke-MyCarrier-rintareppu-Mesh-MULTITU-51200048745-1.png
alk. 119,00 €
 Valitse stokke värit
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Stokke MyCarrier rintareppu Mesh on tarkoitettu käytettäväksi noin neljän viikon ikäisestä (3.5 kg/53 cm) eteenpäin. Lasta voidaan kantaa niin, että hänen kasvonsa ovat kantajan rintakehää vasten tai niin, että hän katsoo maailmalle päin. Rintareppu on valmistettu hengittävästä Mesh-kankaasta, joka on ihanteellinen lämpimillä keleillä.

MyCarrier rintarepun säädettävä istuinosa tukee peppua, reisiä ja lantiota luonnollisella "Happy Hips" -asennolla. MyCarrier rintareppu on kansainvälisen Hip Dysplastia -instituutin tunnustama "Hip Healthy" -kantolaite.

Stokke MyCarrier on säädettävissä monen kokoiselle kantajalle ja monen kokoiselle lapselle. Se on tukeva, laadukas ja viimeistelty sekä miellyttävä käyttää. Rintareppu on suunniteltu niin, että lapsi on aina oikeassa istuinasennossa. Tämä takaa lapsen terveellisen kehityksen. Lapsen istuessa kasvot vasten kantajan rintakehää, jalat ovat leveämmässä asennossa. Kasvot menosuuntaan mentäessä  laajennuspala rullataan pois ja lapsella on mukavampi ja kapeampi asento.

Huom! Tämän paketin mukana ei tule takaosaa, jossa lasta voi kantaa myös selässä. Jos haluat kantaa lasta selässä, valitse toinen tuote. Takaosa on mahdollista ostaa myös jälkikäteen erikseen.

Lisätietoja:

Ikä: + 4 vkoa/3.5 kg/53 cm
Oeko-Tex Standard 100


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 3.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €