Philips Avent pullotutti Classic+ 3 kk+

2 kpl, säädettävä virtaus SCF635/27

Tuotekoodi: 5012909007900
Philips-Avent
Philips-Avent-pullotutti-Classic-3-kk-5012909007900-2.jpg
5,30 €
Heti myymälästä ja verkkokaupasta yli 3 kpl
Tuotteet lähetetään arkisin 24 tunnin sisällä
Toimituskulut alk. 5,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Laaja valikoima lasten pyöräilytuotteita







Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Philips Avent pullotutti Classic+ 3 kk + 2 kpl (säädettävä virtaus) vähentää koliikkia ja vatsavaivoja sen ainutlaatuisen venttiilin ansiosta. Venttiili päästää ilmaa pulloon, ei vauvan vatsaan. Pullotutin käyttö Classic+ tuttipulloissa vähensi huomattavasti lapsien itkuisuutta.

Pullotutti on ihanteellinen sakeammille nesteille ja pullotutissa on mahdollista säätää nesteen virtaus vauvalle sopivaksi. Tutti soveltuu esimerkiksi äidinmaidonvastikkeeseen, riisijauhesoseeseen, maito-vauvanruokasekoitukseen ja keittoihin. Kun vauva on valmis sakeampaan ruokaan suosittelemme, että otat käyttöön Philips Avent -vellitutin.

Classic+ -tutilla lapsi voi säädellä maidon määrää, mikä auttaa vähentämään liikasyöntiä ja pulauttelua. Ainutlaatuinen venttiili päästää pulloon ilmaa ja edesauttaa näin terveellistä, aktiivista syöttömistä ja vähentää levottomuutta ja koliikkia. Pullotutista saa helpon otteen ja venttiili mukautuu lapsen ruokarytmiin. Ruokinta on miellyttävää, sillä maito virtaa vauvasi valitsemalla tahdilla, mikä vähentää liikasyöntiä, pulauttelua, röyhtäilyä ja ilman kertymistä vatsaan.

Lisätietoja:

Ikä: +3 kk
BPA-vapaa
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €