my_carry_potty_pinkki.jpg
my_carry_potty_sininen.jpg
my_carry_potty_pinkki_avattuna.jpg
my_carry_potty_sininen_lifestyle.jpg
alk. 34,90 €
 Valitse väri
 Lisää ostoskoriin








Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

My Carry Potty matkapotta on uusi ratkaisu ja mahdollisuus potalle harjoitteluun. Matkapotta on hyvä olla mukana esimerkiksi puistossa, autossa ja matkoilla, jolloin pissa- tai kakkahätä voi yllättää nopeastikin lapsen. Matkapotta on siisti tapa tehdä tarpeensa ja tiivis kansi sulkee jätökset sisäänsä, josta ne voi kotona siivota pois.

My Carry Potty on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta muovista. Potan sisäkannessa on vuotamaton tiiviste, joka estää nesteen tai muun ulosteen vuotamisen pois potasta, kun kansi on kiinni. Koska jätökset saadaan siivottua pois kotona, matkapotta on ympäristöystävällinen. Et tarvitse kertakäyttöisiä pusseja. Matkapotassa on kantokahva, josta lapsi voi itsekin sitä kantaa. Potta on kevyt, vain 685 g, ja se on myös ulkomitoiltaan kompaktin kokoinen (p 25 cm x l 2.5 cm x s 12.5 cm).

Pottaa suositellaan käytettäväksi luistamattomilla pinnoilla. Pidä huoli, että potan maksimitasomerkkiä ei ylitetä. Potta aukeaa painamalla lukkoa. Lukko on tarkoituksella tehty tiukaksi, jotta lapsi ei saa sitä itse avattua ja jotta se säilyisi vesitiiviinä.

Lisätietoja:

Koko: pituus 25 cm x leveys 12.5 cm x syvyys 12.5 cm
Paino: 685 g

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €