Munchkin napostelupurkki

Snack Catcher

Tuotekoodi: 5015717080332
Munchkin
munchkin_snack_cather.jpg
6,90 €
Laaja valikoima lasten pyöräilytuotteitaVoita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Munchkin napostelupurkki Snack Catcher sopii hyvin hieman nihkeiden kahvojensa ansiosta lapsen käsiin. Napostelupurkki kestää putoamista ja purkin sisällä olevat ruoat tulevat ulos vain, kun haluat. Napostelupurkin tarkoituksena on auttaa ehkäisemään erilaisten ruokien, kuten maissinaksuja, tippumista ja sotkemista. Lapsi voi syödä itse ilman, että kaikki ruoat purkista voivat vahingossa kaatua ja tippua.

Munchkin napostelupurkissa on pehmeät, mutta tukevat muovilipareet, jotka mahdollistavat lapsen käden työntämisen purkin sisään ja ulos. Ne kuitenkin palautuvat heti paikoilleen ja estävät ruokien tippumisen. Lipareissa on myös pienet muovinyppylät, jotka puhdistavat hieman lapsen käsiä, kun hän ottaa käden ulos purkista. Napostelupurkin pohjassa on nihkeä muovipohja, joka estää liukumista.

Lisätietoja:

Ikä: +12 kk
Koko: leveys 12 cm x korkeus 8 cm
BPA -vapaa
Purkin pohjaan voin kirjoittaa, kenelle se kuuluu
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Korvaamaton liikenteessä!

  19.5.2013

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €