Maxi-Cosi 2wayPearl turvaistuin

maxi_cosi_two_way_pearl_black_crystal.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_sparkling_grey.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_black_raven.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_concrete_grey.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_robin_red.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_earth_brown.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_origami_red.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_river_blue.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_triangle.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl_watercolor_blue.jpg
Maxi_cosi_2waypearl_lastenturva_origamiblack.jpg
lastenturva_maxicosi_carseat_toddlercarseat_2waypearl_2016_red_robinred_rearwardfacingtravelling_3qrt.jpg
Lastenturva_maxicosi_2waypearl_2016_isizesafety_red_robinred_3qrtback.jpg
Lastenturva_maxicosi_2waypearl_2016_rearwardfacingtravelling_red_robinred_side.jpg
Lastenturva_maxicosi_2waypearl_2016_forwardfacingtravelling_red_robinred_side.jpg
maxi_cosi_two_way_pearl.jpg
alk. 329,00 €
 Valitse maxi-cosi väri
 Lisää ostoskoriin


Maxi-Cosi 2wayPearl on erittäin helppokäyttöinen ja tilava turvaistuin. Isofix-turvaistuin 2wayPearl on autossa vähän tilaa vievä selkä- ja kasvot menosuuntaan asennettava i-Size turvaistuin, 67 - 105 cm kokoiselle lapselle. 2way fix-telakka ostetaan ja kiinnitetään erikseen, istuimen asentaminen autoon edellyttää erikseen ostettavaa telakkaa.

2wayPearl turvaistuimessa on nerokkaat Maxi-Cosin patentoimat säädettävät 5-pistevyöt, joita on erittäin helppo säätää. 2wayPearl on kevyesti liikuteltava ja asentaminen on helppoa, sillä se asettuu telakkaan yhtä kevyesti ja helposti kuin turvakaukalo. 2wayPearl ei siis vaadi mitään lisävöitä tai muuta punnerrusta ja väärinasentamisen riski on erittäin pieni.

Istuimen hyvä ja helposti säädettävä pääntuki kasvaa lapsen mukana. Turvaistuinta saa helposti kallistettua lepäävämpään asentoon yhdellä kädellä. 2wayPearl turvaistuin on vakuuttanut meidän henkilökunnan yksinkertaisuudellaan ja helppoudellaan.

2wayPearl on hyväksytty nykyisen E-Standardin mukaan sekä uusimman i-Size Standardin mukaan. i-Size Standardi on kehitetty seuraamaan lasten luonnollisen kehityksen ja kasvun määrittämiä tarpeita. i-Size Standardi edellyttää myös, että lasta kuljetetaan selkä menosuuntaan vähintään 15 kk asti, pohjoismaissa ja Suomessa suositus on aina ollut korkeampi ja me suosittelemme, että lapsi matkustaisi aina selkä menosuuntaan tässä kokoluokassa, kuitenkin vähintään kolmeen vuoteen asti.

2wayPearl turvaistuin ja telakka ostetaan erikseen, sillä sen asentamisessa käytetään myös Pebble Plus kaukalon kanssa yhteensopivaa telakkaa (2way fix). Eli turvaistuimen osto voi olla varsin helppoa, kun ei tarvitse aina ostaa ja miettiä kaikkea alusta, vaan voi hyödyntää turvakaukalossa käytettyä telakkaa. Istuimen hinta ei kuitenkaan telakallakaan ole kilpailijoitaan erityisesti kalliimpi. Eli toisin sanoen turvakaukalon oston aikana voi säästää sitten turvaistuimen oston yhteydessä pitkän pennin.

Lisätietoja:

Hyväksytty: ikä n. 6 kk – 4 -vuotta / 67 - 105 cm / selkä menosuuntaan vähintään 15 kk ikäiseksi

Maxi-Cosi haluaa, että i-Size Standardin hyväksymät turvaistuimet ja -laitteet myydään siten, että asiakas voi saada henkilökohtaista apua ja ohjeistusta ja näin ollen i-Size tuotteet myydään aina myymälästä noudettuna, joten verkkokaupan kautta meidän on rajattava toimitusvaihtoehto pois.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €