Hokka Baby Boating pelastusliivi

Baby - 15kg

Tuotekoodi: 159874
Hokka
Hokka-Baby-Boating-pelastusliivi-159874-1.jpg
Hokka-Baby-Boating-pelastusliivi-159874-Pinkki-4.jpg
Hokka-Baby-Boating-pelastusliivi-159874-Keltainen-5.jpg
Hokka-Baby-Boating-pelastusliivi-159874-Oranssi-6.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 30 €
109,00 €
-22%
Ovh. 139,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Lapsimessut 21.-23.4.2017Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Hokka Baby Boating -vauvan pelastusliivi (Baby - 15 kg) on kehitetty ja valmistettu perheen pienimmille. Suomalainen ja Kemijärvellä valmistettu Hokka -pelastusliivi saadaan puettua vauvalle oikean kokoiseksi hyvän hihnasäädön ansiosta. Hokka lasten pelastusliivi sopii niin uimataidottomalle kuin uimataitoiselle.

Hokka Baby Boating -lasten pelastusliivi 100N on tarkoitettu käytettäväksi suojaisilla avovesillä. Pelastusliivien luokitus 100N on tarkoitettu suojaisille sisävesille ja suotuisissa oloissa ne kääntävät tajuttoman selkäasentoon noin 10 sekunnissa.  Lapsen joutuessa veteen, liivi pitää lapsen vakaassa selkäasennossa kasvot ja suu vedenpinnan yläpuolella.

Ennen kuin menet vesille, varmista, että pukineen vetoketjut, lukot ja nauhat ovat kiinni ja säädetty lapsen koon mukaan. Kiinnitä haaranauha vastakappaleeseen. Tarkista säännöllisesti, että liivi on ehjä. Vedessä käytön jälkeen, huuhtele lapsen liivi makealla vedellä ja säilytä se ilmavassa tilassa. Älä käytä liiviä väärin, esimerkiksi istuimena. Voit asettaa turvavyön liivin päälle. Noudata tarkoin käyttö- ja huolto-ohjeita. Opeta lapsi kellumaan liivi yllään.

Hokka Baby Boating -pelastusliiviä on saatavilla kolmella näkyvällä värillä; perinteisenä oranssina, kirkkaana keltaisena ja herkullisena pinkkinä! Pelastusliivissä on tukeva vetoketju edessä, jolla se suljetaan. Liivin kaulus kiinnittyy lukolla. Narujen vaarana olisi niiden meno umpisolmuun. Iso ja kunnolla täytetty niskakappale kelluttaa hyvin ja suojaa kolhuilta leikeissä. Niskakappaleessa on myös lenkki, josta lapsen saa nostettua ylös vedestä. Hokka pelastusliivissä on kaksi isoa heijastinta rinnan/hartian kohdalla. Rinnalla on myös tasku, jossa on pilli. Vyötärön kiristys onnistuu säätämällä vaatemäärän mukaan sivussa olevilla pikalukollisilla vöillä. Haararemmissä on pikalukko ja helppo pituussäätö, jotka ovat oleellisia hyvälle istuvuudelle.

Ominaisuuksia:

  • Hokka Baby Boating -pelastusliivi sopii lapselle yleensä ensimmäiset kaksi kesää.
  • Liikkuvan täytemateriaalin ansiosta lapsi viihtyy siinä hyvin.
  • Nukkuminen, leikkiminen ja syöminen sujuvat asuste päällä.
  • Liivin voi myös pestä.
  • Liivin kangasmateriaali: 100% polyesteriä.
  • Liivin sisusmateriaali: solupolypropeenirae (ei styroksia, joka saattaa olla joillekin allergisoiva).

Hokka lasten pelastusliivi on voittanut useita testejä, kuten Vene -lehden tammikuussa 2015 tekemän vertailutestin. Testin mukaan merkittäviä puutteita ei ilmennyt ja se oli ylivoimaisesti mukavin testatuista seitsemästä lasten pelastusliivistä. Se oli myös istuva (vedenvaraan joutuessaan lapsen ja liivin väliin ei pääse vettä, koska vedenpaine painaa pelastusliivin materiaalin kohti lasta) ja helppokäyttöinen. Värivaihtoehtojen tarjonta ei kuulunut arvosteluperusteisiin, mutta lapsilta siitä sai ilmiselvää plussaa (tytöt ihastuivat uuteen pinkkiin väriin).

Lisätietoja:

Painoraja: Baby - 15 kg
Käyttölämpötila-alue: -30C - +60C
Voidaan pestä 40 asteessa
Koko, rinnanympärys: 45 - 57 cm
Arvioitu käyttöikä oikein huollettuna ja säilytettynä noin 10 -vuotta
Värit: oranssi, keltainen ja pinkki
  EN 395 ja EN 395/A1:1998  

Klikkaa tästä Blogiimme lukeaksesi lisää!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €