Deuter sadesuoja lasten reppuihin Mini

12-22 l, neonkeltainen

Tuotekoodi: 4046051010786
Deuter
deuter_sadesuoja_reppuun_mini.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 5 €
9,90 €
-34%
Ovh. 14,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti myymälästä ja verkkokaupasta 2 kpl
Tuotteet lähetetään arkisin 24 tunnin sisällä
Toimituskulut alk. 5,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
TallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Deuter sadesuoja lasten reppuihin Mini on erikseen ostettava lisävaruste 12 - 22 litraisiin reppuihin. Se suojaa reppua sateelta ja lumelta. Sadesuoja on väritykseltään neonkeltainen, jotta lapsi näkyy paremmin liikenteessä. Siinä on myös heijastimia.

Deuter sadesuoja tulee pienessä pussukassa, joka on aina kiinteästi mukana suojassa. Suoja saadaan käärittyä takaisin pussukkaan, kun sitä ei tarvita.

Lisätietoja:

Koko: 12 - 22 l
Paino: 65 g
Materiaali: tafti ja nailon

Deuter on vuonna 1898 Hans Deuterin perustama perheyritys, joka aloitti toimintansa valmistamalla postimieslaukkuja ja postisäkkejä. Toiminta laajentui ja muuttui vuosikymmenien saatossa. Vuorikiipeilijät ja muut seikkailijat omaksuivat Deuterin -tuotteet omikseen jo hyvin varhaisessa vaiheessa. 1980 –luvun loppupuolella kuuluisat vuorokiipeilijät, vuorioppaat ja pyöräilijät liittyivät Deuter tiimiin. Heidän mukaantulonsa vaikutti suoraan mallistoihin ja ne kehittyivät palvelemaan vielä monipuolisemmin aktiiviurheilijoita ja seikkailijoita.

Vuonna 1996 Deuter laajensi ensimmäisenä tuotevalikoimaansa perhemarkkinoille ja toi lastenkantorinkat myyntiin. Deuter USA oli vuonna 2011 markkinajohtaja lastenkantorinkka kategoriassa sen kestävän kasvun, poikkeuksellisen tuoteturvallisuuden ja sen sopivuuden vuoksi niin lapsille kuin aikuisille. Deuter on ollut jo vuosia myös markkinajohtaja Saksan markkinoilla, jossa on myös koko Euroopan suurimmat ”Outdoor”-markkinat.

Deuter on uranuurtaja alallaan ja yritys pyrkii kehittämään koko ajan valikoimaansa ja tuotteitaan entistä paremmiksi. Tällä hetkellä lastenkantorinkka valikoima sisältää kolme Kid Comfort Carrier –mallia, jotka eroavat toisistaan ja sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myös Deuterin lastenkerho- ja retkireput ovat taattua Deuter laatua ja niiden valmistamisessa ei ole tingitty yrityksen laatuvaatimuksista ja ideologiasta!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €