Cybex Solution Q2-fix turvavyöistuin

cybex_solution_q2fix_manhattan_grey.png
cybex_solution_q2fix_happy_black.png
cybex_solution_q2fix_royal_blue.png
cybex_solution_q2fix_phantom_grey.png
cybex_solution_q2fix_princess_pink.png
cybex_solution_q2fix_1.png
cybex_solution_q2fix_2.png
cybex_solution_q2fix_3.png
cybex_solution_q2fix_4.png
cybex_solution_q2fix_5.png
cybex_solution_q2fix_6.png
cybex_solution_q2fix_7.png
alk. 299,00 €
 Valitse cybex väri
 Lisää ostoskoriin
TallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Cybex Solution Q2-fix on Ryhmän 2/3 turvaistuin, joka sopii lapsille 15 - 36 kg asti. Solution Q2-fix on vuoden 2015 uutuus, joka on kaikkien aikojen turvallisin Cybex Solution -turvavyöistuin. Solution Q2-fix -turvavyöistuin on innovatiivinen ja siinä yhdistyvät usean vuoden kokemus menestyksekkäästä ryhmien 2 ja 3 turvavyöistuinperheestä. Istuimesta löytyvät uusimmat keksinnöt materiaaleista ja turvallisuudesta ikonisessa Cybex Platinium muotoilussa.

Cybex Solution Q2-fix -istuimessa on optimoitu syvyyssäädettävä patentoitu niskatuki, automaattinen korkeus- ja leveyssäätö (11 asentoa), optimoitu sivutörmäyssuoja eli L.S.P. System Plus, Cybex turvatyynyt ja isofix-kiinnitys sekä ilmankiertojärjestelmä.

Solution Q2-fix -istuimen patentoitu päänsuoja sekä säätyvä selkänoja estävät lapsen päätä vaipumasta eteen rinnalle hänen nukahtaessaan. Säädettävän pääntuen avulla pää ohjautuu aktiivisesti turvallisuusalueen sisälle. Pääntukea saadaan säädettyä kolmeen asentoon. Pääntuki auttaa lapsen päätä kääntymään taaksepäin, mikä estää vaarallisen pään vaipumisen eteenpäin lapsen nukkuessa. Lapsen arka pää ja niskan alue on näin aina suojattuna sivutörmäyksissä. Sen lisäksi, että pääntuki lisää istuimen passiivista turvallisuutta, se myös tarjoaa mukavan nukkuma-asennon.

Useimmat lapset saavuttavat 55 % heidän lopullisesta pituudestaan 3 -vuoden iässä ja 12 -vuoden iässä he ovat saavuttaneet 89 % lopullisesta pituudestaan. Tämän tilaston mukaan heidän kasvunsa on keskimäärin 60 cm turvaistuimen käyttöaikana. Cybexin tavoitteena on tarjota paras mahdollinen turvallisuus ja mukavuus pitkänä käyttöikänä. Q2-fix -istuimessa on integroitu korkeuden- ja leveydensäätö. Yhdenkäden säätömekanismi ja 11-asentoa tarjoavat automaattisen säätyvyyden samanaikaisesti. Istuin kasvaa leveyttä 8 cm ja korkeutta 20 cm. Näin istuin antaa aina oikean suoja-alueen lapsen päälle ja hartioille.

Istuimen selkänojassa on myös ilmankiertojärjestelmä, joka tarjoaa istuinmukavuutta lämpiminäkin päivinä. Solution Q2-fix:n selkänojassa on rakenteessa ilmakanavia, jotka kulkevat istuinosan läpi edelleen selkänojaan. Ilma pääsee kiertämään istuimen etuosassa päällisen alla ja se kulkee pois istuimesta, kanavia pitkin selkänojan aukoista.

L.S.P. System Plus sivutörmäyssuoja vaimentaa törmäysenergiaa jo erittäin varhaisessa vaiheessa. Istuimen leveyssäätö toimii käsi-kädessä sivutörmäyssuojan kanssa. Sivutörmäyksen voimia alennetaan systemaattisesti lisätyillä sivutyynyillä sekä hartian- ja päänsuojilla. Samanaikaisesti törmäyksen aiheuttama vartalon kineettinen energia tulee vaimennetuksi erittäin varhaisessa vaiheessa ja pää tulee aktiivisesti suojatuksi suoja-alueella. Istuimen isofix-kiinnitys antaa lisää turvallisuutta ja tukevuutta sekä helpon yksitoimikiinnityksen. Istuimen isofix-kiinnitysosat saadaan helposti piilotettua istuimen alle, jos niitä ei tarvita. Istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole isofix-kiinnitystä.

Lisätietoja:

Painoraja: 15 - 36 kg
Paino: 7.6 kg
Koko: pituus 41.2 cm x leveys 52.9 - 61.2 cm x korkeus 61.9 - 81.7 cm
Kangaspäälliset ovat konepestävissä 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Huom.
Noudatamme valmistajan toimintamallia Cybex Solution Q2-fix -turvaistuimen  myynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaessasi Cybex Solution Q2-fix -turvaistuimen verkkokaupastamme, se tulee noutaa aina liikkeestämme. Valmistaja haluaa varmistaa, että asiakas saa asianmukaisen esittelyn tuotteelle. 

(Emme siis voi lähettää tilausta, jossa tämä tuote on mukana haluamaasi osoiteeseen. Huomioithan tämän tehdessäsi tilausta).


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €