Cybex Sirona turvaistuin 0-18kg - Selkä- ja kasvot menosuuntaan

Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-1.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-2.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-3.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-4.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-35.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-37.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-40.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-46.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-47.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-48.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-49.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-50.png
Cybex-Sirona-turvaistuin-0-18kg---Selka--ja-kasvot-menosuuntaan-425565-51.png
alk. 599,00 €
 Valitse cybex väri
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Cybex Sirona turvaistuin on tarkoitettu käytettäväksi 0 - 18 kg lapsilla niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan. Sirona istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan vastasyntyneestä aina 18 kg saakka. Selkä menosuuntaan kuljetettaessa lapsi kiinnitetään viisipistevaljailla. Lapsi voidaan kääntää kulkemaan kasvot menosuuntaan 9 kg eteenpäin. Tällöin käytetään etusuojatyynyä. Istuin kiinnitetään autoon aina isofix-kiinnikkeiden avulla.

Yleinen suositus on, että lasta kuljetetaan selkä menosuuntaan, koska selkä menosuuntaan turvaistuin vähentää vammautumisen riskiä etutörmäystilanteissa yli 80 % verrattuna perinteisiin kasvot menosuuntaan asennettaviin turvaistuimiin, koska törmäysvoimat on suunnattu laajemmalle alueelle.

Cybex Sirona turvaistuin saadaan kännettyä näppärästi 360 astetta oman kiinteän alustansa päällä. Käännettävyys helpottaa lapsen kiinnittämistä ja pois ottamista autosta. Lapsi on helppo laittaa istuimeen kääntämällä istuin sivuttain auton oven suuntaan vain yhden kahvan painalluksella.

Sirona kiinnitetään isofix-kiinnikkeillä niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan kuljetettaessa. Istuin ei tarvitse muuta kiinnitystä, mutta istuimen oma tukijalka lasketaan myös vaimentamaan etutörmäyksen rasituksia. Isofix-kiinnitys on helppo ja kiinnikkeet toimivat vain yhdellä painalluksella. Isofix-kiinnitys takaa lisääntyneen turvallisuuden! Tämä kiinnitystapa minimoi virheet ja puutteet kiinnityksessä sekä antaa oikean turvallisuuden.

Cybex Sirona turvaistuimessa on innovatiivinen Seat-to-Chassis teknologia, joka muodostaa suoran yhteyden turvaistuimen ja auton korin välillä. Kolaritilanteissa törmäysvoimat siirtyvät suoraan auton koriin, mikä samanaikaisesti aktivoi auton turvallisuusrakenteet ja turvaistuimessa alkaa samalla prosessi, joka jakaa rasitusvoimia jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa onnettomuutta.

Teleskooppinen L.S.P. System (Linear Side-Impact-Protection) on vaakasuuntainen sivutörmäyssuoja, joka vaimentaa voimia erittäin aikaisessa vaiheessa kolaria. Tätä sivutörmäyssuojaa voidaan käyttää niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan mentäessä. Sitä voidaan säätää myös yksilöllisesti istuimen sijainnin ja auton mallin mukaan. Se vaimentaa sekä ohjaa sivutörmäyksen voimia yhdessä hartia- sekä päänsuojien kanssa.

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla (Active Response Technology) vähentää merkittävästi vakavien niskavammojen riskiä sitomalla lasta istuimen selkänojaan. Uuden integroidun kiinnitysmenetelmän vuoksi et tarvitse auton turvavyötä kiinnittämään istuinta ja etusuojatyynyä vaan saat etusuojatyynyn kiinnitettyä suoraan turvaistuimeen kahden lukon avulla.

Cybex Sirona turvaistuimen muita ominaisuuksia:

- Korkeussäädettävä pääntuki (10 asentoa)
- Yhden käden kallistussäätö (7 asentoa) - selkä menosuuntaan
- Yhden käden kallistussäätö (5 asentoa) - kasvot menosuuntaan

Lisätietoja:

Painoraja: 0 - 18 kg (Ryhmä 0+/1)
Paino: 15 kg
Ikä: 0 - n. 4 -vuotta
Koko: pituus 69 cm x leveys 44 cm x korkeus 53 - 58 cm
Kangaspäälliset voidaan pestä koneessa 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Voit lukea lisää turvaistuimen osto-oppaasta.

Huom.
Noudatamme valmistajan toimintamallia Cybex Sirona -turvaistuimen  myynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaessasi Cybex Sirona -turvaistuimen verkkokaupastamme, se tulee noutaa aina liikkeestämme. Valmistaja haluaa varmistaa, että asiakas saa asianmukaisen esittelyn tuotteelle. 

(Emme siis voi lähettää tilausta, jossa tämä tuote on mukana haluamaasi osoiteeseen. Huomioithan tämän tehdessäsi tilausta).

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Cybex sirona ollut erinomainen. Kääntötoiminto helpottaa lapsen istuimeen laittoa kun ei tarvi kumartua auton sisään. Kallistustoiminto hyvä. Lisäksi turvallisuustestissä hyvät tulokset moniin muihin verrattuna. Suosittelen!

  21.9.2014

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €