Cybex Aton Q turvakaukalo 2014

Cybex-Aton-Q-turvakaukalo-2014-9898700001-3.png
Cybex-Aton-Q-turvakaukalo-2014-9898700001-5.png
Cybex-Aton-Q-turvakaukalo-2014-9898700001-6.png
Cybex-Aton-Q-turvakaukalo-2014-9898700001-7.png
Cybex-Aton-Q-turvakaukalo-2014-9898700001-8.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 71 €
alk. 189,00 €
-27%
Ovh. 260,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex väri
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Cybex Aton Q turvakaukalo kuuluu Cybex PLATINUM -sarjaan, jossa estetiikka, turvallisuus ja käytännöllisyys kohtaavat toisensa. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä D.S.F. Innovation Principle kanssa. PLATINUM -sarjan tuotteet ovat optimaalisen turvallisia, poikkeuksellisen tyylikkäitä ja miellyttäviä käyttää sekä hienostuneen ergonomisia.

Aton Q -turvakaukalo on tyylikkäästi muotoiltu uuden ajan turvakaukalo, jota on käytännöllinen ja helppo käyttää 0 - 13 kg lapsilla (Ryhmä 0+). Turvakaukalo saadaan kiinnitettyä autoon niin erikseen ostettavalla Aton Q Base-Fix -isofix telakalla kuin auton omilla turvavöillä. Kantokahva on tukeva ja kaukalo saadaan keinumaan tai kantokahvan avulla se saadaan istumaan tukevasti maassa.

Turvakaukalossa on kolmepistevaljaat sekä todella helposti korkeussäädettävä 8-asentoinen pääntuki. Pääntuen säätö tapahtuu pääntuen päällä olevasta muovisesta vetimestä. Kun pääntukea säädetään, olkavyöt säätyvät samalla. Integroitu pääntuki valjaiden säädöllä asettaa valjaiden pituuden aina oikeaksi ja vähentää väärinasennuksen ja -säädön mahdollisuutta.


8-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki - Kasvaa lapsen mukana ja antaa aina parhaan suojan.


Cybex Aton Q -turvakaukalossa on teleskooppinen ja lineaarinen L.S.P. System (Linear Side-Impact Protection) sivutörmäyssuoja, joka vähentää sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan rungon kanssa. Sivutörmäyssuojaa saa säädettyä yksilöllisesti nappia painamalla ja se ottaa vastaan aivan ensimmäiset voimat sivutörmäyksessä auton oven ja ikkunan puolella. Sivutörmäyssuoja suuntaa törmäysvoimat hallitusti turvakaukalon runkoon. Aton Q -turvakaukalo on valmistettu joustavasta materiaalista, jonka rakenne vaimentaa törmäyksen voimia ja suuntaavat ne poispäin lapsesta.

Teleskooppinen L.S.P. System - Teleskooppinen sivutörmäyssuoja

Aton Q:ssa on automaattinen turvakaukalon syvyyssäätö, joka mahdollistaa matalan ja loivan makuuasennon sekä pään, niskan ja rinnan parhaan keskinäisen kulman. Tämä vähentää hengitysvaikeuksien riskiä keskosilla ja pienillä vastasyntyneillä. Tämä on ollut yksi turvallisuusinsinöörien haasteista taata keskosille ja pienille vastasyntyneille, joiden niskalihakset ja refleksit eivät ole vielä kehittyneet, mahdollisimman turvallinen matkustaminen. Pääntuen säätö muuttaa automaattisesti vauvan lepokulmaa ja se mahdollistaa myös turvakaukalon sisätilan kasvamisen lapsen mukana.


Automaattinen turvakaukalon korkeussäätö - mahdollisimman matala ja mukava makuuasento


Cybex Aton Q -turvakaukalossa on integroitu XXL aurinkosuoja/-kuomu, jossa on UPV 50+ auringonsäteilysuoja. Kuomu on erittäin käytännöllinen. Se on iso, mutta se saadaan säädettyä lähes kokonaan näkyviltä, kun sitä ei käytetä. Kuomu on napakka ja siinä on muutama asento, jossa sitä voidaan käyttää. Kuomu tulee tyylikkäästi esiin väriin sovitetun paneelin takaa. Auringon lisäksi se suojaa myös tuulelta ja sateelta.

Integroitu XXL kokoontaitettava aurinkokuomu - Täydellinen aurinko- ja tuulisuoja UPV50+ auringonsäteilysuojalla.

Cybex Aton Q -turvakaukaloa voidaan käyttää ns. Travel Systeminä eli se saadaan kiinnitettyä useisiin Cybexin omiin rattaisiin helppokäyttöisten adapterien avulla, kuten Callisto, Topaz ja Onyx -malleihin. Se voidaan yhdistää myös moniin muihin vaunu- ja ratasvalmistajien tuotteisiin.

Lisätietoja:

Painoraja: 0 - 13 kg
Paino: 4.6 kg
Koko: pituus 65.1 cm x leveys 43.9 - 51.1 cm x korkeus 56.1 cm
ECE R44/04, Ryhmä 0+
Kangaspäälliset ovat konepestävät 30 asteessa

Voit lukea lisää turvaistuimen osto-oppaasta.

Huom.
Noudatamme valmistajan toimintamallia Cybex Aton Q -turvakaukalon  myynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaessasi Cybex Aton Q -turvakaukalon verkkokaupastamme, se tulee noutaa aina liikkeestämme. Valmistaja haluaa varmistaa, että asiakas saa asianmukaisen esittelyn tuotteelle. 

(Emme siis voi lähettää tilausta, jossa tämä tuote on mukana haluamaasi osoiteeseen. Huomioithan tämän tehdessäsi tilausta).


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 4.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €