Cybex Aton 4 turvakaukalo

Cybex-Aton-4-turvakaukalo-5487770012-3.png
Cybex-Aton-4-turvakaukalo-5487770012-5.png
Cybex-Aton-4-turvakaukalo-5487770012-6.png
Cybex-Aton-4-turvakaukalo-5487770012-7.png
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 91 €
alk. 169,00 €
-35%
Ovh. 260,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex väri
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Tammiale jatkuu!TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Cybex Aton 4 -turvakaukalo on Ryhmän 0+ turvaistuin, jota voidaan käyttää 0 - 13 kg lapsilla. Vuoden 2015 uutuus Aton 4 -turvakaukalo on neljännen sukupolven Aton -turvakaukalo menestyksekkäässä Aton -tuotesarjassa, johon se tuo oman lisänsä.

Aton 4 -turvakaukalossa on integroitu syvyyssäätö lepäävän asennon saamiseksi. Siinä on 8-asentoinen säädettävä pääntuki integroidulla valjaiden korkeussäädöllä. Atonissa on lineaarinen sivutörmäyssuoja eli L.S.P. (Linear Side-Impact Protection). Turvakaukalon XXL -kokoinen kuomu on myös integroitu ja se saadaan taitettua sisään. Kuomun kankaassa on UVP50+ aurinkosuoja.

Cybex Aton 4 -turvakaukaloa on helppo käsitellä. Turvakaukalossa on erittäin helpposäätöinen pääntuki, joka saadaan nostettua ja laskettua nopeasti pääntuen yläpuolella olevaa lenkkiä vetämällä tai laskemalla. Selkänoja saadaan säädettyä makaavaan asentoon, jossa vastasyntyneen on helppo maata. Makaava-asento estää lapsen päätä nuokkumasta eteenpäin ja tukkimasta hengitysteitä. Vastasyntyneen niskalihakset ovat vielä kehittymättömät, joten siksi on suuri riski, että vauvan pää painuu rinnalle. Pääntukea säätämällä säätyvät myös kolmepistevaljaiden ylävyöt. Valjaiden ylävöissä on leveät pehmusteet, joita on miellyttävä käyttää. Ne saadaan halutessaan irrotettua neppareilla. Pääntukeen on kiinnittyneenä pehmuste, joka voi olla pienellä lapsella ala-asennoissa käännettynä loiventaen turvakaukalon kulmaa.  Lapsen kasvaessa se toimii ainoastaan pehmusteena selkänojassa.

Turvakaukalon kuori imee energiaa itseensä ja vaimentaa törmäsvoimaa yhdessä säädettävien sivutörmäyssuojien kanssa. Sivutörmäyssuojat saadaan nostettua ja laskettua. Sivutörmäyssuojat lisäävät turvakaukalon turvallisuutta sivutörmäys tilanteissa, koska ensimmäiset törmäysvoimat suunnataan lineaarisen sivutörmäyssuojan ja sen ulosvedettävien tankojen sekä rungon joustavan rakenteen avulla heti pois lapsesta, antaen parhaan suojan lapsellesi. Yleensä sivutörmäyssuojaa käytetään avattuna sillä puolella turvaistuinta, jossa ovi on.

Cybex Aton 4 -turvakaukaloa voidaan  käyttää rattaissa "Cybex Travel System" -matkustusratkaisuna. Kaukalo kiinnittyy Cybex -matkarattaisiin (Callisto, Onyx ja Topaz -mallit) sekä moniin muihin vaunuihin ja rattaisiin lisävarusteena ostettavien adaptereiden avulla. Cybex muodostaa kevyen, joustavan ja tilaasäästävän liikkumisratkaisun niin kaupunkeihin kuin matkoille ja antaa perheille uuden muodon liikkumiselle.

Voit hankkia lisävarusteina mm. Aton Base 2 -vyökiinnitteisen telakan tai Aton Base 2-fix -isofix-telakan.

Lisätietoja:

Painoraja: 0 - 13 kg
Paino: 4.8 kg
Koko: pituus 64 cm x levys 44 cm x korkeus 51.5 - 55.8 cm
Kangaspäälliset ovat konepestävät 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 99,00 €
(Kampanja voimassa 31.1.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 4.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €