Carriwell Seamless GelWire imetysliivit - valkoinen

carriwell_gel_rintaliivi_valkoinen1.jpg
alk. 42,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Carriwell Seamless GelWire imetysliivit ovat vuosien kehittelytyön tulosta. GelWire -imetysliivit ovat ylivoimaisesti parhaat imetys- ja äitiysrintaliivit. Ne ovat saumattomat, miellyttävästä ja hengittävästä mikrokuitukankaasta valmistetut, ja niissä on patentoitu geelituki perinteisten metallisten kaaritukien paikalla. Pehmeä ja joustava GelWire -geelituki on täydellinen aroille rinnoille.

Rintaliivien metalliset kaarituet voivat painaa maitotiehyeitä ja aiheuttaa painetta ja jopa vahinkoa. Metallin joustamattomuus ja jäykkyys on vastoin kaikkea, mitä rinnoissa tapahtuu, kun rintojen koko muuttuu maidon noustessa. GelWire -äitiysrintaliiveissä on yhdistetty kaikki tarvittavat imetysrintaliiveissä tarvittavat ominaisuudet, kuten esimerkiksi joustavuus ja geelituki.

Carriwell Seamless GelWire -imetysliiveissä on yhdellä kädellä toimiva mekanismi, jolla saa nopeasti avattua rintaliivinkupin imetystä varten. Paketin mukana tulee myös jatkopalanen, jolla saa lisättyä liivien ympärysmittaa. Liiveissä on paksut olkaimet ja kolme hakasta, jotka antavat erittäin hyvää tukea painavillekin rinnoille.

GelWire - imetysrintaliivit voivat kasvaa aina kaksi kokoa suuremmiksi ja ne ovat aina oikean kokoiset rintojen muuttaessa luonnollisesti kokoaan imetysten välissä!

Kokotaulukko:Lisätietoja:

Materiaali: 91 % polyamide, 9 % elastaania
Voidaan pestä 40 asteessa

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €