Britax Trifix 9 - 18 kg turvaistuin

Britax-Trifix-9-18kg-Multi-Tuote-4000984095364-2.jpg
Britax-Trifix-9-18kg-Multi-Tuote-4000984095364-6.jpg
alk. 399,00 €
 Valitse britax väri
 Lisää ostoskoriin
Voita Britax B-Ready ratas ja sisaristuinLapsimessut 21.-23.4.2017TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Britax Trifix 9 - 18 kg tarjoaa ainutlaatuista turvallisuutta, keveyttä ja tyylikkyyttä. Trifix -turvaistuinta käytetään kasvot menosuuntaan ja siinä on viisipistevaljaat. Trifix on yleisesti hyväksytty käytettäväksi autoissa, joissa on Isofix ja Top Tether -kiinnityspisteet.

Trifix on Britaxin ensimmäinen turvaistuin, jossa on Britaxin mullistava Isofix+ -asennusjärjestelmä, joka on Britaxin uusin voimien hallintaan liittyvä innovaatio. Britaxin patentoitujen V-Tether- ja Pivot Link -tekniikoiden yhdistelmä vähentää huomattavasti lapsen eteenpäin suuntautuvaa tai kierteistä liikettä, joten lapsi on paremmin suojattu. Korkeiden pehmustettujen sivutukien lisäksi Britax on parantanut entisestään lapsen suojaamista integroimalla innovatiivisen energiaa absorboivan SI-Pad tekniikan, joka varmistaa ensiluokkaisen sivutörmäyssuojan.


Britax Trifix -istuin on läpäissyt vuoden 2014 kaatumistestin.

"Jos auto kääntyy katolleen, sivusuuntaiset voimat sekä pystysuuntaisten, vaakasuuntaisten ja ylöspäin suuntautuvien voimien yhdistelmä voi aiheuttaa istuimen irtoamisen tai penkin alle työntymisen. Viisipistevaljaiden olkakiinnitykset ja nivushihna estävät tällaisen vaaran ja pitävät lapsen turvallisesti kiinni turvaistuimessa."

R44 test image


Britax Trifix on helppokäyttöinen turvaistuin ja siinä on yksinkertainen yhden käden korkeudensäätö. Pääntukea säätämällä säädetään myös istuimen viisipistevaljaiden hartiavöiden korkeutta. Viisipistevaljaita saadaan säädettyä myös yhdellä kädellä. Hartiavöissä olevat olkapehmusteet vähentävät lapsen liikettä eteenpäin törmäyksen sattuessa. Trifix -istuinta on mahdollista säätää useisiin kallistusasentoihin häiritsemättä lasta.

Istuimessa on väriosoittimet, jotka ilmaisevat Isofix -kiinnikkeiden lukkiutumisen. Väriosoittimet ilmaisevat myös Top Tether -järjestelmän oikean kiinnityksen. Isofix -kiinnikkeiden irrotin avataan helposti edestä.

Lisätietoja:

Painoraja: 9 - 18 kg
Paino: 10.8 kg
Koko: korkeus 65 cm x leveys 45 cm x syvyys 54 cm
Pehmustettu päällinen voidaan irrottaa pesua varten
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.5.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €