Britax B-Agile 4 plus matkaratas

Black Thunder (paketti)

Tuotekoodi: 2100214101
Britax
Britax-B-Agile-4-plus-matkaratas-2100214101-1.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 114 €
199,00 €
-36%
Ovh. 313,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti myymälästä ja verkkokaupasta yli 3 kpl
Tuotteet lähetetään arkisin 24 tunnin sisällä
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
TallennaTallennaTallennaTallennaTallenna
Huipputarjous! Nyt erikoiserä Britax B-Agile 4 plus matkarattaita värissä "Black Thunder" vain 199€! Pakettiin kuuluu niin runko kuin kuomu.

Voimassaoloaika: Niin kauan kuin varatut erät riittävät.


Britax B-Agile 4 plus matkaratas on uudistettu versio suositusta Britax B-Agile matkarattaasta. Uudistetusta versiosta löytyy säädettävä jalkatuki sekä suuri ja paranneltu kuomu.
B-Agile 4 plus kuomu on erittäin suojaava ja napakka. Sitä voidaan säätää eri asentoihin ja se saadaan vedettyä erittäin pitkälle suojaamaan lasta. Kuomun päällä on verkkokankainen kurkistusaukko. Kuomupaketin mukana tulee myös takakangas, jossa on iso tasku. Takakangas saadaan irrotettua, jolloin kesäaikaan ilma pääsee kulkemaan vapaasti ja viilentämään lasta. Takakankaan alla on verkkokangas.

Britax B-Agile 4 plus matkaratas on helppokäyttöinen ja 360 astetta kääntyvä matkaratas, jonka etupyörät saadaan lukittua. Kaikki pyörät voidaan irrottaa tarvittaessa nopeasti. Matkaratas saadaan kasattua helposti yhdellä kädellä pieneen tilaan. B-Agile 4 plus matkarattaassa on portaattomasti säädettävä selkänoja sekä muutamaan asentoon säätyvä jalkatuki.

Istuinosassa on viisipistevaljaat ja se saadaan irrotettua kokonaan, jolloin rattaassa on mahdollisuus käyttää Travel System -järjestelmää. Travel System -järjestelmä toimii Click & Go -adaptereiden avulla, jotka voidaan ostaa lisävarusteena. Travel System tarkoittaa, että saat kiinnitettyä turvakaukalon ja/tai vaunukopan kiinni matkarattaan runkoon. 

Britax B-Agile 4 plus matkaratas on kevyt ja siinä on alumiinirunko. Rattaan alla on tilava alakori, johon voi laittaa esimerkiksi ostoksia. Rattassa on myös jalkajarru.

Lisätietoja:

Painoraja: 0 - 15 kg
Paino: 9.5 kg
Koko: korkeus 101 cm x leveys 58 cm x syvyys 89 cm
Koko, kasattuna: korkeus 41 cm x leveys 58 cm x syvyys 73.5 cm
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €