BabyBjörn One Air kantoreppu - The Watercolor Collection

BabyBjornOneAirkantoreppu-TheWatercolorCollection_5495585200_1.jpg
BabyBjornOneAirkantoreppu-TheWatercolorCollection_5495585200_2.jpg
BabyBjornOneAirkantoreppu-TheWatercolorCollection_5495585200_5.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 20 €
alk. 189,00 €
-10%
Ovh. 209,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse babybjörn väri
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

KesäALE on täällä!


BabyBjörn One Air kantoreppu - The Watercolor Collection on uudistettu versio BabyBjörn One kantorepusta. Kantoreppuun on tullut uusi leveämpi  lonkkien terveyttä edistävä "HipHealthy" -osa. Air -kangas hengittää ja se toimii loistavasti varsinkin kesän lämpimissä keleissä. One Air kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä noin kolmen vuoden ikään.

One Air kantoreppu on kantoreppu, jossa on pehmeä ja hengittävä verkkokangas, joka pitää oman ja lapsen olon mukavan viileänä. Airology -verkkokankaan perustana on ajatus läheisyydestä ilman esteitä. Vauvoille tulee helposti kuuma, koska he eivät pysty säätelemään kehonsa lämpötilaa. Verkkokankaalla on useita hyviä ominaisuuksia, kuten että se kestää kulumista, kuivuu nopeasti, säilyttää värit kirkkaina ja on tarpeeksi vahva tukemaan lapsen lantiota, selkää ja niskaa sekä päätä.

One Air kantorepussa kannat ergonomisesti leveässä haara-asennossa, jonka leveys on 32 cm. Leveä istuinosa pitää rintaasi vasten istuvan lapsen jalat leveässä haara-asennossa. International Hip Dysplasia Institute on testannut One kantorepun ja luokitellut sen lonkkien terveyttä edistäväksi. Vastasyntyneen lonkat saavat siinä oikeanlaista tukea ja jalat kääntyvät optimaalisesti ulospäin. Se edistää lonkkanivelten kehitystä, joka on erityisen tärkeää lapsen ensimmäisten elinkuukausien aikana. Kantorepussa on mahdollista kantaa myös normaalissa asennossa.

Kantorepussa on tukevasti pehmustetut olkahihnat, jotka tekevät kantamisesta mukavampaa vahvistetun vyötöröhihnan kanssa. Vyötäröhihnan ansiosta lapsen painoa voi siirtää lanteille. Se ehkäisee selkä- ja hartiakipuja. Kantorepussa on neljä kantoasentoa edessä ja selässä. Se on täydellinen vastasyntyneelle ja lisäosia ei tarvita. One kantorepussa on mahdollista kantaa lasta kasvot menosuuntaan.

Neljä kantoasentoa:

1.) Vastasyntyneen tasolla voit kantaa lasta tavallista ylempänä rinnalla - kasvot kohti kasvoja ja lähellä sydäntä. Se takaa katsekontaktin, läheisyyttä ja mahdollisuuden tarkkailla lapsen hengitystä.

2.) Matalampi taso vanhemmille vauvoille. Noin neljän kuukauden iässä on aika siirtyä matalammalle tasolle. Säädä sääriaukot sopiviksi kasvot kohti kantajaa istuvalle lapselle.

3.) Kasvot eteenpäin. Vauvasi täytettyä viisi kuukautta voit taittaa pääntuen alas ja kantaa häntä ainakin välillä kasvot eteenpäin, sillä hänen niskansa, lantionsa ja selkärankansa ovat siihen riittävän kehittyneet.

4.) Helppo ja turvallinen kantoasento selässä 12 kuukauden iästä alkaen.

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 3 -vuotta
Koko: 3.5 - 15 kg / 53 - 100 cm
Materiaali: 100 % polyesteria
Voidaan pestä 40 asteessa
Oeko-Tex Standard 100 luokka 1


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.7.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 5,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Lähikauppaan & Matkahuoltoon 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €