Ruskovilla unipussi hihoilla

RuskovillaunipussihihallinenMULTITUOT_50001214441_1.jpg
alk. 59,00 €
 Valitse ruskovilla koko
 Lisää ostoskoriin

Joululahjavinkit

Osta nyt jouluksi.


Ruskovilla unipussi hihoilla on 100 % luomumerinovillaa. Hihallisessa unipussissa on pitkä kaksisuuntainen vetoketju sekä hihat, joissa on sormien-yli-käänteet.  Vetoketjun päässä leuan alla on kangas, jotta vetoketju ei hankaa ikävästi leukaan. 

Pienen vauvan lämmönsäätelyjärjestelmä ei vielä toimi täydellisesti, mutta aitoon villaan puettuna lapsi voi hyvin. Koska vauvan peruslämpö laskee helposti, on lämpimänä pitäminen erityisen tärkeää elimistön kehittymisen kannalta, ja se onkin yksi vauvanhoidon oleellisimpia asioita. Ruskovilla käyttää villa tuotteissaan 100% luomumerinovillaa, joka on kaikkein pehmein villalaatu ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Merinovilla joustaa, lämmittää, imee kosteutta tuntumatta märältä ja hengittää eikä hiosta. Villa lämmittää myös kosteana. Villassa ei ole itsessään ainesosia, jotka aiheuttavat allergiaa.

Villavaatetta ei tarvitse pestä usein, sillä pelkkä tuuletus auttaa sitä raikastumaan ja puhdistumaan. Pese villa mieluiten käsin kädenlämpöisessä vedessä ja käytä Sonett-villan ja silkinpesuainetta. Voit pestä myös koneessa 30 asteessa käsinpesuohjelmalla. Tahrat lähtevät Sonett-sappisaippualla. Kuosittele vaate kosteana. Vaate kutistuu hieman ensipesussa. Suojaa unipussia koilta ja kuoriaisilta. Tuotteen pussi sopii hyvin säilytykseen.
 

Koko:

- 50 cm / noin 0 - 2 kk
- 70 cm / noin 6 - 8 kk

Lisätietoja:
 
Voidaan pestä 30 asteessa käsinpesuohjelmalla
Väri: luonnonvalkoinen

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €