Recaro Monza Nova 2 seatfix

RecaroMonzaNova2seatfix_403195303343_32.jpg
alk. 257,00 €
 Valitse recaro väri

Kun tilaat joululahjat keskiviikkoon 19.12.2018 klo 12 mennessä, 

toimitamme tilauksesi vielä samana päivänä jotta paketit ehtisivät jouluksi!

Joulukauppa

Recaro Monza Nova 2 Seatfix turvavyöistuin sopii 15 - 36 kg lapsille. Monza Nova 2 Seatfix istuin tarjoaa luotettavaa suojaa ja käytännöllisyyttä. Istuimen pääntukeen on integroitu "Recaro Sound System -kaiuttimet", jotka viihdyttävät lasta ja rohkaisevat lasta pitämään päätä pääntukia vasten. Oma MP3 -soitin saadaan kiinnitettyä pääntuesta lähtevään johtoon ja asetettua istuimen sivussa olevaan taskuun. Kaiuttimien ansiosta lapsi voi kuunnella omaa musiikkia häiritsemättä muita.

Seatfix -turvavyöistuin kiinnitetään auton isofix-kiinnikkeisiin. Lapsi kiinnitetään istuimeen auton kolmepisteturvavyöllä. Isofix-kiinnitys antaa paremman suojan sivutörmäystilanteissa, koska istuin ei pääse liikkumaan sivusuunnassa kiinnityksen ansiosta. Myös äkkijarrutuksissa ja kaarreajossa istuin pysyy tukevasti omalla paikallaan. Isofix-kiinnikkeiden vuoksi turvavyöistuinta ei tarvitse vyöttää kiinni silloin, kun lapsi ei siinä istu.

Monza Nova 2 Seatfix -turvavyöistuimessa on korkeat ja maksimaalista suojaa antavat sivutörmäyssuojat, jotka suojaavat lasta koko turvaistuimen käyttöajan. Pääntukea saadaan säädettyä ilmalla syvyyssunnassa ja korkeussuunnassa pääntuki säätyy 11-korkeuteen. Vahvistetut käsituet antavat suojaa lapsen lantiolle.

Monza Nova 2 Seatfix on miellyttävä käyttää ja istuimessa on käytetty vaahtomuovia, joka muotoutuu täydellisesti lapsen vartalon muotoihin ja antaa tarvittavan tuen. Istuimen ilmavaihtojärjestelmä takaa miellyttävyyden myös lämpiminä päivinä.

Huom! Vuoden 2016 -mallien (väri: Shadow) kangas on valmistettu alcantara -kankaasta, joka jäljittelee auton istuimissa käytettyä kangasta. Kangas on mukava, helppohoitoinen ja kestää aktiivista kulutusta.

Lisätietoja:

Ikä: noin 3 - 12 -vuotta (Ryhmät 2 / 3)
Painoraja: 15 - 36 kg

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €