Odenwälder Babynest Lammy lämpöpussi

OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_1.jpg
OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_2.jpg
OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_3.jpg
OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_4.jpg
OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_5.jpg
OdenwalderBabynestLammylampopussi_520112144_6.jpg
alk. 259,00 €
 Valitse väri
 Lisää ostoskoriin

Joululahjavinkit

Osta nyt jouluksi.


Odenwälder Babynest Lammy lämpöpussi on iso, lämmin ja todella käytännöllinen lämpöpussi rattaisiin. Lammy lämpöpussi on valmistettu untuvasta ja sen sisäpuolella takaosassa on irrotettava harmaa lampaantalja. Odenwälder Lammy lämpöpussi on teknisesti koko valikoimamme paras lämpöpussi!

Lammy rataslämpöpussissa on kaksinkertainen vetoketju sekä läppä, joka estää, ettei kylmä viima pääse vetoketjun läpi. Vetoketjua voidaan käyttää myös yksinkertaisena. Lämpöpussin jalkopää saadaan avattua kokonaan ja isompi lapsi saa tarvittaessa työnnettyä jalat pussin läpi. Kaksinkertainen vetoketju ja avattava jalkopää mahdollistavat sen, että lämpöpussi kasvaa lapsen mukana. Pussin sisäpuolella oleva jalka-alue on pestävissä ja jalkopäässä on kaksoislämpöeristys ADA.

Lammy pussissa sekä lampaantaljassa on aukot viisipistevaljaille, jotta lampaantaljallinen pussi saadaan kiinnitettyä tukevammin rattaisiin. Pussin takana on nihkeämpää materiaalia, jotta lämpöpussi ei valu niin helposti rattaissa. Lämpöpussin pääaukko saadaan kurottua pienemmäksi, jotta se suojaa mahdollisimman paljon lasta. Pussin 3M Scotchlite -heijastimet lisäävät rattaan näkyvyyttä pimeällä vaunulenkillä. Pussissa on klipsit, joilla pussi pysyy paremmin auki, kun lasta laitetaan rattaisiin. Lämpöpussi hylkii vettä ja suojaa tuulelta. 

Lisätietoja:

Koko: pituus 98 cm
Voidaan pestä 40 asteessa
Voidaan silittää

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €