Odenwälder Babynest Donny Vario untuvapussi Fashion Ornamento

OdenwalderBabynestuntuvapussiDonny_2012144474_1.jpg
OdenwalderBabynestuntuvapussiDonny_2012144474_2.jpg
OdenwalderBabynestuntuvapussiDonny_2012144474_3.jpg
Uutuustuote
alk. 245,00 €
 Valitse väri

Black Friday


Odenwälder Babynest Donny lämpöpussi Fashion Ornamento on iso, lämmin ja todella käytännöllinen sekä laadukas lämpöpussi rattaisiin. Donny lämpöpussi on valmistettu untuvasta. Untuvalämpöpussi säätelee kehon lämpötilaa ulkolämpötilan mukaan paremmin kuin keinokuidut eikä hiosta läheskään yhtä paljon kuin keinukuitutäytteet. Untuva on puhdas luonnontuote. Untuvapussi on lämmin, mutta ei silti hankalan paksu tai ahdistava. Fashion Ornamento -malliston pusseissa on kuvioitu pinta.

Rataslämpöpussissa on kaksinkertainen vetoketju sekä läppä, joka estää, ettei kylmä viima pääse vetoketjun läpi. Vetoketjua voidaan käyttää myös yksinkertaisena. Lämpöpussin jalkopää saadaan avattua kokonaan ja isompi lapsi saa tarvittaessa työnnettyä jalat pussin läpi. Kaksinkertainen vetoketju ja avattava jalkopää mahdollistavat sen, että lämpöpussi kasvaa lapsen mukana. Pussin sisäpuolella oleva jalka-alue on pestävissä ja jalkopäässä on kaksoislämpöeristys ADA.

Donny pussissa on aukot viisipistevaljaille, jotta pussi saadaan kiinnitettyä tukevammin rattaisiin. Pussin takana on nihkeämpää materiaalia, jotta lämpöpussi ei valu niin helposti rattaissa. Lämpöpussin pääaukko saadaan kurottua pienemmäksi, jotta se suojaa mahdollisimman paljon lasta. Pussin 3M Scotchlite -heijastimet lisäävät rattaan näkyvyyttä pimeällä vaunulenkillä. Pussissa on klipsit, joilla pussi pysyy paremmin auki, kun lasta laitetaan rattaisiin. Lämpöpussi hylkii vettä ja suojaa tuulelta. 

Lisätietoja:

Koko: pituus 98 cm
Voidaan pestä 30 asteessa
Voidaan silittää

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €