Mountain Buggy Swift 3.0 rattaat

MountainBuggySwift3.0rattaat_6255598554_1.jpg
MountainBuggySwift3.0rattaat_6255598554_2.jpg
MountainBuggySwift3.0rattaat_6255598554_8.jpg
MountainBuggySwift3.0rattaat_6255598554_9.jpg
MountainBuggySwift3.0rattaat_6255598554_10.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 80 €
alk. 499,00 €
-14%
Ovh. 579,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse mountain buggy väri
 Lisää ostoskoriin

Mountain Buggy Swift 3.0 ratas on erittäin kompakti ratas, joka sopii niin urbaaniin kaupunkimaastoon kuin luontoon. Swift on pieni ja sillä pääsee pujottelemaan helposti ihmisvilinässä sen kompaktin koon ja 360 astetta kääntyvän etupyöränsä ansiosta. Etupyörä saadaan lukittua helposti uudella kehittyneemmällä lukitusmekanismilla. Swift -rattaassa on 10 tuumaiset ilmakumirenkaat, jotka toimivat hyvin asfaltilla ja hiekalla. Ilmakumirengas on käytännöllinen ja se antaa ajoon pehmeyttä ja joustoa.

Swift 3.0 -ratas on vuoden 2015 uutuus, jonka kehittelyssä on otettu huomioon käyttäjien toiveita. 3.0 -malli tarjoaa uusia ominaisuuksia, uusia lisävarusteita ja hiotun ulkomuodon. Mountain Buggy on pitänyt myös kiinni omista brändille ominaisista piiretistään, kuten yksinkertaisuudesta, kestävyydestä ja toimintatavoistaan sekä yhdisteltävyydestään.

Mountain Buggy Swift -rattaan painopiste on kehitelty niin, että ratasta on helppo "kipata", jolloin ratas kulkee helposti katujen kynnysten ja hiekkapolkujen epätasaisuuksia ohi. Uudessa versiossa rattaan pituus on lyhentynyt reilusta metristä 82.5 cm:n. Rattaan kasaus tapahtuu istuinosan alta. Kasausmekanismi lukitsee myös rungon kasattuna. Swift:n selkänojaa saa kallistettua portaattomasti täysin pystystä asennosta täysin makaavaan asentoon. Selkänojan pituus on kasvanut, jotta lapsi mahtuu rattaisiin yhä pidempään. Istuinosan viisipistevaljaat avautuvat kaikki erikseen, jotta voit valita haluatko käyttää esimerkiksi vain lantio- ja haaravyötä. Haaravyön pituutta saadaan säädettyä pidemmäksi. Työntöaisaa saadaan säädettyä useaan eri asentoon helposti nappeja painamalla. Työntöaisan laidassa on jarru, joka lukitsee vaunun helposti kädellä. Istuinpehmuste saadaan irrotettua ja pestyä helposti. Värikkäissä malleissa istuinpehmusteen toinen puoli on aina musta, jolloin voit käyttää sitä kahdella tapaa. Kuomussa on UPF +50 suoja ja magneettikiinnitteinen kurkistusaukko. Rattaan mukana tulee pehmeä mukiteline.

Voit ostaa Mountain Buggy Swift -rattaaseen lisävarusteena myytävät adapterit turvakaukaloon, Plus vaunukopan ja Freerider -seisomalaudan!

HUOM! Berry -väri (punainen) on esillä Vantaan myymälässämme.

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 4 -vuotta
Painoraja: 20 kg
Paino: 9.1 kg
Työntökahvan korkeus: 66 - 98 cm
Koko kasattuna: korkeus 72 cm x leveys 58 cm x syvyys 31 cm


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 30.6.2019 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ostimme nämä Mountain Buggy Swift 3.0 uutuusmalliyhdistelmävaunut, emme ole vielä ehtineet niitä varsinaisesti käyttämään, mutta vakuutuin näistä samantien (muitakin malleja/merkkejä on katsottu). Todella kätevät ja ketterät käyttää. Yhdelläkin kädellä työntely toimii erinomaisesti.

Menevät näppärästi kasaan hyvin pieneen tilaan (selkeästi pienempään tilaan, kuin Swiftin edellinen malli, joka jää aika pitkäksi kooltaan kasaanlaitettuna, vaikka pieneen tilaan sekin kyllä menee). Vastaavasti saa auki yhdellä ranneliikkeellä, jolloin edelleen hämmästyttävän pienikokoiset runkoineen päivineen täydessä koossaan. Nyt tuntuu, ettei ole mitään kynnystä lähteä julkisillakaan liikenteeseen, näiden kanssa kyllä mahtuu ja pääsee kapuamaan varmasti mihin vaan.

Autoon nämä mahtuvat kasattuna tarvittaessa vaikka takapenkin ja etupenkin väliin lattialle ja tietenkin ihan takakonttiin tuosta vaan.

Lukkojarru työntökahvassa on kätevä, samoin ranneturvalenksu. Akselinsa ympäri pyörivä etupyörä helpottaa työntelyä, ja maasto-olosuhteita varten etupyörän saa lukittua pysymään yhteensuuntaan menevänä.

Myös valitsemamme raikas kirkas sininen väri miellyttää. Hinta kokonaisuudellekin erittäin kohtuullinen (ostimme rattaiden lisäksi samaan runkoon sopivan pehmeän vaunukopan sekä turvakaukalon).

Itse olen pienikokoinen ja lyhyt (reilu 160cm) ja minulle nämä tuntuvat just passeleilta käsitellä. Mieheni on reilusti pidempi ja isom...

  26.3.2016

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €