Maxi-Cosi 2wayPearl turvaistuin ja FamilyFix ONE telakka

Nomad Blue

Tuotekoodi: 20110121410
Maxi-Cosi
Maxi-Cosi2wayPearl2wayFix-telakka_20110121410_1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 80 €
498,00 €
-14%
Ovh. 578,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti Vantaan myymälästä ja verkkokaupasta 2 kpl
Lähetysaika n. 1 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Joulukauppa

Maxi-Cosi 2wayPearl turvaistuin uudella FamilyFix ONE isofix-telakalla sisältää tarvitsemasi tuotteet kaukalon jälkeiseksi turvaistuimeksi. Turvaistuin on erittäin helppokäyttöinen ja tilava, ja se sopii noin 6 kuukaudesta 4 vuoteen asti. Isofix-turvaistuin 2wayPearl on autossa vähän tilaa vievä selkä- ja kasvot menosuuntaan asennettava i-Size turvaistuin 67 - 105 cm kokoiselle lapselle.

2wayPearl turvaistuimessa on nerokkaat Maxi-Cosin patentoimat säädettävät 5-pistevyöt, joita on erittäin helppo säätää. Niskatuki säätyy useaan asentoon yhdellä kädellä ja valjaat on integroitu säätymään sen mukana. Istuinasentoa saa säädettyä pystympään tai makaavampaan istuimen etuosassa sijaitsevan kahvan avulla.

Telakka asennetaan autoon isofix-telakalla, joka kuuluu paketin hintaan. Isofix-telakassa on äänimerkit, joiden avulla tiedät että istuin on oikein asennettu. Istuin napsautetaan telakkaan kiinni helposti ja vaivattomasti. Se on myös helppo irrottaa jos haluat esimerkiksi kääntää istuimen toiseen suuntaan.

2wayPearl on hyväksytty uusimman i-Size Standardin mukaan. i-Size Standardi on kehitetty seuraamaan lasten luonnollisen kehityksen ja kasvun määrittämiä tarpeita. i-Size Standardi edellyttää myös, että lasta kuljetetaan selkä menosuuntaan vähintään 15 kk asti, pohjoismaissa ja Suomessa suositus on aina ollut korkeampi ja me suosittelemme, että lapsi matkustaisi aina selkä menosuuntaan tässä kokoluokassa, kuitenkin vähintään kolmeen vuoteen asti.

2wayPearl turvaistuin ja FamilyFix ONE telakka kuuluvat tähän samaan pakettiin. Voit myös ostaa tuotteet erikseen, katso tässä tapauksessa "Yhteensopivat tuotteet" välilehti. FamilyFix ONE telakkaan sopii myös turvakaukalo Pebble Plus, eli samaa telakkaa voidaan hyödyntää jo vastasyntyneestä lähtien.

Lisätietoja:

Hyväksytty: ikä n. 6 kk – 4 -vuotta / 67 - 105 cm / selkä menosuuntaan vähintään 15 kk ikäiseksi
Painoraja: 18kg
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 510.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €