Cybex Sirona turvaistuin 0-18kg - Selkä- ja kasvot menosuuntaan

CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_3.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_4.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_46.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_47.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_48.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_49.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_50.png
CybexSironaturvaistuin0-18kg-Selka-jakasvotmenosuuntaan_425565_51.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 60 €
alk. 439,00 €
-12%
Ovh. 499,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex väri
 Lisää ostoskoriin

Kun tilaat joululahjat keskiviikkoon 19.12.2018 klo 12 mennessä, 

toimitamme tilauksesi vielä samana päivänä jotta paketit ehtisivät jouluksi!

Joulukauppa

Cybex Sirona turvaistuin on tarkoitettu käytettäväksi 0 - 18 kg lapsilla niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan. Sirona istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan vastasyntyneestä aina 18 kg saakka. Selkä menosuuntaan kuljetettaessa lapsi kiinnitetään viisipistevaljailla. Lapsi voidaan kääntää kulkemaan kasvot menosuuntaan 9 kg eteenpäin. Tällöin käytetään etusuojatyynyä. Istuin kiinnitetään autoon aina isofix-kiinnikkeiden avulla.

Yleinen suositus on, että lasta kuljetetaan selkä menosuuntaan, koska selkä menosuuntaan turvaistuin vähentää vammautumisen riskiä etutörmäystilanteissa yli 80 % verrattuna perinteisiin kasvot menosuuntaan asennettaviin turvaistuimiin, koska törmäysvoimat on suunnattu laajemmalle alueelle.

Cybex Sirona turvaistuin saadaan kännettyä näppärästi 360 astetta oman kiinteän alustansa päällä. Käännettävyys helpottaa lapsen kiinnittämistä ja pois ottamista autosta. Lapsi on helppo laittaa istuimeen kääntämällä istuin sivuttain auton oven suuntaan vain yhden kahvan painalluksella.

Sirona kiinnitetään isofix-kiinnikkeillä niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan kuljetettaessa. Istuin ei tarvitse muuta kiinnitystä, mutta istuimen oma tukijalka lasketaan myös vaimentamaan etutörmäyksen rasituksia. Isofix-kiinnitys on helppo ja kiinnikkeet toimivat vain yhdellä painalluksella. Isofix-kiinnitys takaa lisääntyneen turvallisuuden! Tämä kiinnitystapa minimoi virheet ja puutteet kiinnityksessä sekä antaa oikean turvallisuuden.

Cybex Sirona turvaistuimessa on innovatiivinen Seat-to-Chassis teknologia, joka muodostaa suoran yhteyden turvaistuimen ja auton korin välillä. Kolaritilanteissa törmäysvoimat siirtyvät suoraan auton koriin, mikä samanaikaisesti aktivoi auton turvallisuusrakenteet ja turvaistuimessa alkaa samalla prosessi, joka jakaa rasitusvoimia jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa onnettomuutta.

Teleskooppinen L.S.P. System (Linear Side-Impact-Protection) on vaakasuuntainen sivutörmäyssuoja, joka vaimentaa voimia erittäin aikaisessa vaiheessa kolaria. Tätä sivutörmäyssuojaa voidaan käyttää niin selkä- kuin kasvot menosuuntaan mentäessä. Sitä voidaan säätää myös yksilöllisesti istuimen sijainnin ja auton mallin mukaan. Se vaimentaa sekä ohjaa sivutörmäyksen voimia yhdessä hartia- sekä päänsuojien kanssa.

Säädettävä etusuojatyyny A.R.T. tekniikalla (Active Response Technology) vähentää merkittävästi vakavien niskavammojen riskiä sitomalla lasta istuimen selkänojaan. Uuden integroidun kiinnitysmenetelmän vuoksi et tarvitse auton turvavyötä kiinnittämään istuinta ja etusuojatyynyä vaan saat etusuojatyynyn kiinnitettyä suoraan turvaistuimeen kahden lukon avulla.

Cybex Sirona turvaistuimen muita ominaisuuksia:

- Korkeussäädettävä pääntuki (10 asentoa)
- Yhden käden kallistussäätö (7 asentoa) - selkä menosuuntaan
- Yhden käden kallistussäätö (5 asentoa) - kasvot menosuuntaan

Lisätietoja:

Painoraja: 0 - 18 kg (Ryhmä 0+/1)
Paino: 15 kg
Ikä: 0 - n. 4 -vuotta
Koko: pituus 69 cm x leveys 44 cm x korkeus 53 - 58 cm
Kangaspäälliset voidaan pestä koneessa 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

  9.11.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Haettiin liikkeestä jo vuonna 2015. Palvelu erinomaista. Saatiin kokeilla omaan autoon ennen ostopäätöstä. Nyt näin monen vuoden käyttökokemukseltaan sanoisin että on tosi hyvä laite. Kääntöominaisuus on niin ihana, että sitä kyllä tulee super ikävä kun pitää isompaan tuoliin siirtyä. Istumisasento on tosi hyvä, ainakin meidän autossa missä penkki on suora, eikä kalteva. Kallistustoiminto kiva myös kun lapsi nukkuu. Kun lapsi pitenee niin sitä ei voi käyttää enää niin tehokkaasti. Meillä nyt lapsi 2,5v n.90cm n. 14 kg ja jalat on aika koukussa, mutta eipä ole valittanut, kun ei paremmasta tiedä. Ei olla vielä käytetty tyynyn kanssa ja voi olla että jää kokonaan käyttämättäkin kun suositaan selkä menosuuntaan asentoa mahd. pitkään. Huippu peli ja hyvien turvallisuus pisteiden vuoksi ostettiinkin.

  11.10.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Istuin on käytössä mahtava. Lapselle selkeästi mukava istuvuus ja käsiä pääsee liikuttelemaan halutessaan...vaikka onkin köytettynä jämäkästi tuoliin :) Kääntötoiminto ikkunaan päin helpottaa rimpuilevankin lapsen laittoa istuimeen eikä äidin selkä mene touhussa rikki. Turvallisuustestissä peittoaa selkeästi muut istuimet. Cybex kaikenkaikkiaan huippumerkki. On kallis verrattuna muihin mutta kolarin sattuessa muutama satanen sinne tänne ei merkitse mitään kunhan napero on kunnossa <3

Palvelu liikeessä ystävällistä ja ammattitaitoista eli eikun ostokseille ;)

  4.5.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Cybex sirona ollut erinomainen. Kääntötoiminto helpottaa lapsen istuimeen laittoa kun ei tarvi kumartua auton sisään. Kallistustoiminto hyvä. Lisäksi turvallisuustestissä hyvät tulokset moniin muihin verrattuna. Suosittelen!

  21.9.2014

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €