Cybex Cloud Q Plus turvakaukalo

CybexCloudQPlusturvakaukalo_3202211021_2.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 31 €
alk. 279,00 €
-10%
Ovh. 310,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex väri
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Kun tilaat joululahjat keskiviikkoon 19.12.2018 klo 12 mennessä, 

toimitamme tilauksesi vielä samana päivänä jotta paketit ehtisivät jouluksi!

Joulukauppa

Cybex Cloud Q turvakaukalo on kehityksen viimeisin sana ja se on ennennäkemätön yhdistelmä turvallisuutta ja uudenlaista suojauksen ratkaisumallia sekä autossa että sen ulkopuolella liikuttaessa. Cloud Q turvakaukalossa saadaan säädettyä selkänoja makaavaan asentoon, jotta turvakaukalo muuntuu vaunukopaksi auton ulkopuolella. (Makuuasentoa ei voi käyttää, kun turvakaukaloa käytetään autossa.) Turvakaukalossa on kallistettavan selkänojan lisäksi automaattinen turvakaukalon korkeudensäätö, teleskooppinen L.S.P. System -sivutörmäyssuoja, 11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroitu XXL-kuomu. Plus -mallistossa on käytetty näyttävää ja hienokuituista denim-look twill-kangasta. Se on eksklusiivinen ja kestää hyvin kulutusta!

Kun turvakaukalo säädetään makuuasentoon, siinä on ergonominen asento ja pitkä jalkatuki. Istuinkulmaa saadaan säädettyä yhdellä kädellä irrottamatta lasta kaukalosta. Turvakaukalo saadaan nostetua rattaisiin (esim. Cybex Priam) ja yhdessä rattaiden kanssa ne luovat visuaalisen Travel System -kokonaisuuden. (Huomioi tarvitsetko adapteria turvakaukalon ja rattaan välillä.)

Cloud Q on suunniteltu vastaamaan vastasyntyneiden ja keskosten tarpeita yhdessä saksalaisten lastenlääkäreiden ja kätilöiden kanssa. Useiden testien ja tulosten perusteella kaukaloon on kehitetty mahdollisimman loiva kulma selän, niskan ja pään välille, jotta mahdolliset hengitysongelmat on pyritty estämään. Säädettäessä pääntukea säätyy myös istuinkulma ja turvakaukalo kasvaa lapsen mukana. Integroidulla säädöllä turvakaukalo antaa isommalle lapselle lisää tilaa ja mukavuutta.

Teleskooppinen Linear Side-Impact System -sivutörmäyssuoja vaimentaa sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan kuoren kanssa. Sivutörmäyssuojia voidaan säätää yksilöllisesti ja kolarin aiheuttamat voimat suunnataan auton oven ja ikkunan puolella ulosvedettyä suojatankoa pitkin turvakaukalon runkoon. Rungon rakenne ja materiaalit vaimentavat lapseen kohdistuvia rasituksia.

Pääntuki säätyy 11-asentoon yhdessä integroitujen valjaiden kanssa. Pääntuki ohjaa valjaat automaattisesti oikealle kohdalle, kun pääntukea säädetään. Iso XXL-kuomu suojaa auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Se toimii myös tuulisuojana. Kuomussa on UVP50+ -suojaus, joka täyttää tiukimmat Australian suojausstandardit. Kuomu voidaan "piilottaa" siististi väriyhdistettyjen paneelien taakse, joten kuomu ei roiku, kun se vedetään pois kaukalon päältä.

Cloud Q turvakaukalo on yhteensopiva Cybex rattaiden kanssa. Se saadaan kiinnitettyä lisävarusteina myytävien adaptereiden kanssa esim. seuraaviin vaunuihin: Britax Affinity, Smile ja Go, sekä Teutonia Prestige. Turvakaukalo kiinnittyy myös Mountain Buggy Terrain ja Babyjogger Summit X3 -rattaisiin, mutta tällöin selkänojaa ei saada laskettua alas. Suosittelemme varmistamaan turvakaukalon ja rattaiden yhteensopivuuden!

Lisätietoja:

Ikä: noin 0 - 18 kk
Painoraja: 0 - 13 kg (ryhmä0+)
Paino: 5.4 kg
Koko: 67 x 44 x 39.5 - 56.5 cm
Kangaspäälliset voidaan pestä 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Hyvä ostos. Laadukkaat kankaat ja mahdollisuus laittaa makuuasentoon silloin kun vauva on siirretty pois autosta. Kuomun saa alas. Pientä miinusta jäykästä vöiden kiristämisestä ja kaukalon painavuudesta.

  4.12.2018
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Erittäin tyytyväisiä ollaan hankintaan. Kaukalon säätlmahdollisuus on loistava lisäominaisuus jota en osannut edes toivoa. Telakan kiinnitys on helppo ja varma ja kaukalon kiinnittäminen telakkaan onnistuu helposti yhdellä kädellä. Kaukalon kuvun saa mukavan eteen ja alas.
Ainoa miinus on voiden kiristämisen jäykkyys kun vauva on kaukalossa mikä on kyllä tosi turhauttavaa.

  27.10.2018

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 4.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €