Britax Baby-Safe Plus SHR II turvakaukalo

BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_1.jpg
BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_2.jpg
BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_6.jpg
BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_36.jpg
BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_37.jpg
BritaxBaby-SafePlusSHRIIturvakaukalo_4000984072532_38.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 50 €
alk. 169,00 €
-23%
Ovh. 219,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse britax väri
 Lisää ostoskoriin

Kun tilaat joululahjat keskiviikkoon 19.12.2018 klo 12 mennessä, 

toimitamme tilauksesi vielä samana päivänä jotta paketit ehtisivät jouluksi!

Joulukauppa

 Britax Baby-Safe SHR II on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen turvakaukalo vastasyntyneestä lähtien. Turvakaukalo sopii käytettäväksi 0-13kg painoisilla lapsilla. Turvakaukalo kiinnitetään autoon joko auton omalla turvavyöllä tai se voidaan kiinnittää lisävarusteena ostettavaan isofix-kiinnitteiseen tai vyökiinnitteiseen telakkaan. Erillinen telakka nopeuttaa ja helpottaa istuimen käyttöä, koska sitä ei enää erikseen tarvitse kiinnittää auton turvavyöllä. Telakka pysyy autossa aina kiinni ja kaukalo napsautetaan kiinni sen päälle.

 Britax -turvakaukalossa oleva D-SIP on parasta sivutörmäyksissä suojaavaa tekniikkaa. Sivutörmäyksessä kaukalon kahvaan asennettu patentoitu D-SIP -turvakaari ottaa ensimmäisenä törmäyksen vastaan ja jakaa voiman tasaisesti kaukalon runkoon ja vähentää näin törmäysvoimaa pois vauvasta. SHR -malli (single hand release) tarkoittaa yhden käden irroitus/kiinnityspainikkeita kahvassa, eli kun kaukalo kiinnitetään rattaisiin tai vaunuihin, joissa on kiinnitysominaisuus, niin kaukalon voi irroittaa rattaasta yhdellä kädellä. Tyypillisesti eri kaukalomerkkien asennus edellyttää hankalamman kahden käden kiinnityksen. Kaukalossa on myös vakiona rattaisiin/vaunuihin kiinnikeadapterit.

Kaukalo tarjoaa erittäin korkean ja suojaavan sivutörmäyssuojan. Korkeat reunat suojaavat lasta tehokkaasti sivutörmäyksessä. Kiinteän korkean pääntuen / olkahihnojen säätö säätää automaattisesti pääntuen ja olkavyöt samalla kerralla useaan eri asentoon kätevästä pääntukea kääntämällä ja liikuttamalla. Kaukalossa on kätevät keinujalat rauhoittelua varten. Kuomu ja vyöpehmusteet kuuluvat vakiovarustukseen. Kuomun asentoa on helppo säätää suojaamaan kuumalta auringolta ja tuulelta. Kantokahvan taivutetun muotoilun ansiosta lapsi on helppo asettaa ja irroittaa kaukalosta. Kankaat ovat tietysti konepestävät. Uutuutena kahvassa on peukalolla toimiva yhden käden kahvan säätö.

Hyväksyntä: ECE 44 rev 4 selkämenosuuntaan etuistuimelle tai takaistuimelle auton kolmepisteturvavyöllä, Britaxin Isofix -telakkaan tai Britaxin Belted Base -vyökiinnitteiseen telakkaan. Vauvoille vastasyntyneestä 13 kg painoon asti.

Käyttöaika: Vastasyntyneestä noin 12 kuukauden ikään asti.

Päällinen: Pehmustettu, konepestävä.

Istuinmateriaali: Polypropeeni.

Valjaat: Viisipiste Y-valjaat, yhden käden säätö. Kaukalossa vakiona moniasentoinen kiinteä iskua vaimentava korkeareunainen pääntuki, jota säätämällä muuttuu valjaiden korkeus. Ala-asentoon säädettynä myös selkänoja säätää pikkuvauvalle asentoa mukavammaksi. 

Britax Travel system: Baby-Safe Plus SHR 2 -turvakaukalon voi kiinnittää Britaxin vaunuihin ja rattaisiin ilman erillisiä adaptereita. Kaukalon voi kiinnittää myös Babywelt Moon Kiss matkarattaisiin. Samoin kaukalon voi kiinnittää myös muun muassa Teutonia vaunuihin/rattaisiin (pois lukien Timmy ja Junior -rattaat) erikseen hankittavilla adaptereilla.

Toimitukseen sisältyy kuomu/aurinkosuoja ja vyöpehmusteet.

- Britax maailman testatuimmat istuimet -

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tämä nyt ollut meillä käytössä vuoden, ja on jo aika siirtyä isompaan istuimeen. Turvakaukalo oli kevyt kantaa, ja helppo kiinnittää. Lapsella oli mukava matkustaa tässä kaukalossa.

  3.10.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Laadukkaan jämäkkä kaukalo, turvallisen oloinen tukeva muotoilu. Meillä vauva viihtyy kaukalossa hyvin, ei rimpuile tai itke asentoaan. Liikumme paljon autolla ja siksi tämän kaukalon sekä autossa olevan telakan helppokäyttöisyys ovat olleet tärkeitä. Tosi helppo kiinnittää autoon myös pelkällä vyöllä. Yhtä nappia painamalla kaukalo irtoaa vaunuista, telakkaan lukittuu painamalla. Aurinkosuoja kevyt ja tulee kohtuu pitkälle.

  29.10.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meillä tästä istuimesta on pelkkää hyvää sanottavaa. Vauva viihtyi istuimessa, välillä ehkä turhankin hyvin. Keinutoiminto hyvä. Saa lapsen rauhoittumaan nopeasti. Turvallisen oloinen koppa.

  8.5.2016
Tuotearviointi: 2 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Jo matkalla sairaalaan kaukalosta irtosi aurinkosuoja. Sitä ei saatu yrityksistä huolimatta korjattua. Nyt kaukalo on ollut käytössä puoli vuotta ja kantokahva on lähes irronnut. Kaukaloa olisi voinut käyttää myös rattaissa, mutta ilman suojaa se ei oikein onnistunut. Idea on kyllä hyvä! Ehkä näiden ei ole tarkoitus kestää puolta vuotta pidempää? Ehkä onnistuin vain saamaan jonkin maanantaikappaleen. Mene ja tiedä. Koppa on melkoisen hankala käyttää ilman kantokahvaa.

  19.8.2013
A-T Lastenturva vastaa:
Hei Kaisa!

Kiitos palautteesta!

Laitoinkin jo teille sähköpostia. Kyseisistä ongelmista kannattaa olla meihin yhteydessä ja reklamoida meitä suoraan, jotta voimme korjata ongelman.

T. A-T Lastenturva

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €