Britax Baby-Safe i-Size kaukalo+telakka

Cosmos Black (paketti)

Tuotekoodi: 20154863021
Britax
Britax-Baby-Safe-I-Size-kaukalotelakka-20154863021-1.jpg
Britax-Baby-Safe-I-Size-kaukalotelakka-20154863021-2.jpg
Britax-Baby-Safe-I-Size-kaukalotelakka-20154863021-3.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 130 €
299,00 €
-30%
Ovh. 429,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tilaamme tuotteen varastoon.

Lähetysaika n. 1-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Britax Baby-Safe i-Size turvakaukalo on tarkoitettu vastasyntyneestä 83 cm / 15 kk / 13 kg asti. Turvakaukalossa lapsi matkustaa aina selkä menosuuntaan.  Baby-Safe i-Size on Britaxin ensimmäinen turvakaukalo, joka on uuden ECE R129 (i-Size) -turvaistuinmääräyksen mukainen. Tämä paketti sisältää Baby-Safe i-Size turvakaukalon ja FLEX-base telakan autoon.

Baby-Safe turvakaukalo säätyy lapsen kehityksen mukaan. Siinä on tilaa kasvulle ja turvakaukalon mukana tulee irrotettava sisätyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskun voimaa törmäyksen sattuessa. Pääntuki on säädettävissä. Baby-Safe i-Size turvakaukalossa on patentoitu ja ergonominen "Lie-flat" -teknologia, joka lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Pääntukea säätäessä myös makuuasento ja olkahihnat säätyvät.

Britaxin SICT-teknologia tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäystilanteissa kahdessa eri vaiheessa: se työntää lasta kontrolloidusti poispäin törmäyksestä ja mukautuu sen jälkeen vaimentamaan lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää ja muokata SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Turvakaukalossa on suojaava kuomu, jossa on UPF 50+ -aurinkosuoja. Se suojaa lasta auringon haitallisia säteitä vastaan. Kuomu kiinnittyy kumilenkeillä kantokahvaan ja sitä voidaan käyttää normaalisti, vaikka kantaisit turvakaukaloa kantokahvasta. Kantokahva säätyy useaan asentoon ja kaukalon ollessa lattialla, suositellaan kahvan kääntämistä kokonaan taakse, jotta se estää turvakaukalon keinumisen.

Kaukaloon on integroitu"Click&Go"-adapterit, joiden avulla se saadaan kiinnitettyä nopeasti Britax rattaisiin ("Travel System"). Turvakaukalo irrottuu helposti myös paketin mukana tulevasta telakasta, joka saadaan kiinnitettyä autoon. Kaukalo saadaan irrotettu niin telakasta kuin rattaista kaukalon takana olevaa kahvaa kääntämällä.

Baby-Safe i-Size turvakaukalosta saadaan irrotettua päällinen, jotta sen saa konepestyä nopeasti ja helposti!

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 15 kk
Pituusraja: max. 83 cm
Painoraja: max. 13 kg
Paino: 4.8 kg
Koko: 58 x 44 x 67 cm

-
Britax Flex Base telakka on säädettävissä oleva isofix-kiinnitteinen telakka Baby-Safe i-Size turvakaukalolle. Flex telakan suunnitettelussa on otettu huomioon, että autojen penkkien kaltevuuksissa on eroja ja kallistettuihin istuimiin on välillä hankalaa saada kiinnitettyä isofix-telakkaa. Flex telakan kulmaa on mahdollista säätää neljään eri asentoon ja saada lapselle kaikkein ergonomisin asento. Telakassa on osoitin, joka näyttää, jos kulma on liian matala.

Flex telakka kiinnittyy auton isofix-kiinnittimiin. Nappia painamalla telakan isofix-varret tulevat ulos, joilloin telakkaa on helpompi kiinnittää auton isofixeihin. Kun telakka on kiinnittinyt, se tulee työntää mahdollisimman kiinni auton selkänojaan, jotta mahdollisen törmäyksen sattuessa telakka ei nouse ylöspäin.
 
Telakassa on myös korkeussäädettävä jalkatuki, joka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää, milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa. Jalkatuki saadaan säädettyä helposti, jotta telakan varastoimiseen ei mene niin paljon tilaa.

Britax telakassa on kantokahvat, jotka helpottavat sen irrottamista ja kantamista!

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 15 kk
Pituusraja: max. 83 cm
Painoraja: max. 13 kg
Paino: 8.7 kg
Koko: 45 - 72 x 44 x 64 cm

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 30.6.2019 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Postin Pikkupaketti 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €