BabyBjörn One kantoreppu - Be You

BabyBjornKantoreppuOneBYMULTITUOTE_445862114_1.JPG
BabyBjornKantoreppuOneBYMULTITUOTE_445862114_2.JPG
BabyBjornKantoreppuOneBYMULTITUOTE_445862114_3.jpg
BabyBjornKantoreppuOneBYMULTITUOTE_445862114_4.jpg
Uutuustuote
alk. 159,90 €
 Valitse babybjörn väri
 Lisää ostoskoriin

Black Friday


BabyBjörn One kantoreppu "Be You" -mallissa on leveä lonkkien terveyttä edistävä "HipHealthy" -osa. One kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä noin kolmen vuoden ikään.

One kantorepussa kannat ergonomisesti leveässä haara-asennossa, jonka leveys on 32 cm. Leveä istuinosa pitää rintaasi vasten istuvan lapsen jalat leveässä haara-asennossa. International Hip Dysplasia Institute on testannut One kantorepun ja luokitellut sen lonkkien terveyttä edistäväksi. Vastasyntyneen lonkat saavat siinä oikeanlaista tukea ja jalat kääntyvät optimaalisesti ulospäin. Se edistää lonkkanivelten kehitystä, joka on erityisen tärkeää lapsen ensimmäisten elinkuukausien aikana. Kantorepussa on mahdollista kantaa myös normaalissa asennossa.

Kantorepussa on tukevasti pehmustetut olkahihnat, jotka tekevät kantamisesta mukavampaa vahvistetun vyötöröhihnan kanssa. Vyötäröhihnan ansiosta lapsen painoa voi siirtää lanteille. Se ehkäisee selkä- ja hartiakipuja. Kantorepussa on neljä kantoasentoa edessä ja selässä. Se on täydellinen vastasyntyneelle ja lisäosia ei tarvita. One kantorepussa on mahdollista kantaa lasta kasvot menosuuntaan.

Neljä kantoasentoa:

1.) Vastasyntyneen tasolla voit kantaa lasta tavallista ylempänä rinnalla - kasvot kohti kasvoja ja lähellä sydäntä. Se takaa katsekontaktin, läheisyyttä ja mahdollisuuden tarkkailla lapsen hengitystä.

2.) Matalampi taso vanhemmille vauvoille. Noin neljän kuukauden iässä on aika siirtyä matalammalle tasolle. Säädä sääriaukot sopiviksi kasvot kohti kantajaa istuvalle lapselle.

3.) Kasvot eteenpäin. Vauvasi täytettyä viisi kuukautta voit taittaa pääntuen alas ja kantaa häntä ainakin välillä kasvot eteenpäin, sillä hänen niskansa, lantionsa ja selkärankansa ovat siihen riittävän kehittyneet.

4.) Helppo ja turvallinen kantoasento selässä 12 kuukauden iästä alkaen.

Lisätietoja:

Ikä: 0 - 3 -vuotta
Koko: 3.5 - 15 kg / 53 - 100 cm
Materiaali: 100 % polyesteria
Voidaan pestä 40 asteessa
Oeko-Tex Standard 100 luokka 1
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €