Teutonia pehmeä kantokassi 2015

teutonia_pehmea_kantokassi_4900.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5000.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5005.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5015.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5020.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5030.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5050.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5105.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5115.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5200.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5205.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5210.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5215.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5220.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5225.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5230.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi_5235.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi1.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi3.jpg
teutonia_pehmea_kantokassi2.jpg
alk. 211,00 €
 Valitse teutonia 2015 istuinoan väri
 Lisää ostoskoriin


Teutonia pehmeä kantokassi on ollut jo vuosia laadukkain ja viimeistellyin pehmeä kantokassi markkinoilla! Teutonian tuotteissa yhdistyvät käsityötaito, tekniset uudistukset ja muodikas design. Teutonia merkkinä merkitsee laatua, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

Pehmeää kantokassia käytetään vaunuissa vastasyntyneestä aina 9 kg asti (noin puoli vuotta). Kun asetat Teutonian kantokassin vaunujen sisään, laske selkänoja vaakatasoon ja nosta jalkatuki myös vaakatasoon, jotta selkänoja ja jalkatuki ovat yhdessä linjassa.

Saat kiinnitettyä Teutonian pehmeän kantokassin Teutonian rattaisiin tukevasti jalkopään alapuolella olevalla kuminauhalla, joka kierretään jalkatuen ympärille. Tämä tukeva kuminauha kierrettynä jalkatukeen, jalkatuen tukeva kulma-asento ja kantokassin napakka pingotus kuomua vasten tekevät kantokassin pysymisen rattaan sisällä jo erittäin tukevaksi.

Teutonian pehmeä kantokassi ei ole kuuma, koska se on niin ryhdikäs. Pääpuolella oleva metallinen kaari sekä kovike kankaan sisällä estää laitoja "kaatumasta" lapsen päälle. Näiden tukien avulla pehmeästä kantokassista saa lähes yhtä ryhdikkään kuin kovasta kantokassista. Jalkopään laidoilla on kankaan sisällä myös kovikkeet, jotka tukevat jalkojen aluetta. Pehmeään kantokassiin kuuluu jalkapeite, joka saadaan halutessaan irrotettua vetoketjulla kokonaan. Sama jalkapeite suojaa esimerkiksi talvella ja sen pituutta saadaan muutettua kahteen eri pituuteen.

Kun kantokassin pääasiallinen käyttöikä noin 6 kk tulee täyteen (lapsi alkaa nousta ylöspäin), saa siitä irrotettua kaikki kovikkeet ja päänalueella olevat laidat. Noin puolesta vuodesta eteenpäin kantokassia voi käyttää lämpöpussina. Tämä pidentää tuotteen käyttöikää ja tekee siitä monipuolisen. Pehmeässä kantokassissa on reiät Teutonian rattaiden viisipistevöille. Olkavöille on kolme eri korkeutta (saman verran säätömahdollisuuksia on myös Teutonian rattaiden olkavöissä). Kun rattaan vyöt pujotetaan kantokassin/lämpöpussin aukoista, pysyy niin lapsi kuin pussukka tukevasti menossa mukana.

Teutonian kantokassissa, kuten myös muissa Teutonian tuotteissa on laadukkaat kankaat, joista voi usein pyyhkiä lian pois. Jos kantokassi halutaan pestä, se voidaan pestä koneessa hienopesulla 30 asteessa.

Loistavaa Teutonian pehmeää kantokassia on tilattavissa todella useilla väreillä ja kuoseilla. Kantokassin avulla voi muuttaa Teutonian rattaan ulkonäköä ja tehdä siitä yksilöllisen. Teutonian pehmeä kantokassi toimii myös monien muiden merkkien rattaissa, mutta tällöin Teutonian yksilöidyt ominaisuudet eivät välttämättä toimi.

Muita ominaisuuksia:

  • Kevyt ja tilava
  • Hengittävä pohja varmistaa, että ilma kiertää hyvin
  • Pehmeät joustavat kantokahvat

Lisätietoja:

Painoraja (kantokassina): 9 kg
Sisämitat: noin pituus 77 cm x leveys 36 cm
Ulkomitat: pituus 74 cm x leveys 29 cm x korkeus 21 cm (pituus ja leveys mitattu pohjalevystä)
Voidaan pestä koneessa 30 asteessa (hienopesu)
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.10.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €