Teutonia Cosmo TITANIUM harmaa runko -15

TeutoniaCosmo_456789085151_1.jpg
alk. 612,00 €
 Valitse teutonia cosmo runko
 Lisää ostoskoriin


Teutonia Cosmo

Teutonia Cosmo on tyylikäs, erittäin ketterä ja pienikokoinen. Istuinosa ja vaunukoppa ovat silti reilun kokoisia. Teutonia Cosmossa on kapea ja lyhyt runko joka helpottaa esimerkiksi kaupungilla liikkumista. Kääntyvät etupyörät saa myös lukittua. Kuulalaakeroidut ja erillisjousitetut pyörät takaavat lapselle pehmeän kyydin. Voit valita Eva-pyörät ”7” Pyörät tai Kumipäällystetyt pehmeämmät ja kulutusta kestävämmät ”3” Pyörät.

Työntöaisassa on korkeudensäätö ja työntöaisan nivelet ovat Suomen mallistossa vahvistetut. Iso kankainen tavarakori suojaa laukkuja ja tavaroita kadun lialta. Runko taittuu pieneen pakettiin ja siinä on automaattisesti lukkiutuva kuljetuslukko. Rungon väriksi voi valita mustan, hopean tai valkoisen. Lisäksi runkoon saa lisävarusteena myös käsijarrun. Teutonia Cosmo on kaupunkilaisen unelmakumppani pienen kokonsa sekä monipuolisen ja helpon käytettävyyden ansiosta.

Istuinosan selkänoja on yhdellä kädellä säädettävissä neljään eri asentoon, myös täysin makuuasentoon. Istuinosassa on erityisen mukava kylmävaahtopehmuste joka on ommeltu niin, että ilma kiertää hyvin. Helposti toimivat ja pehmustetut viisipistevaljaat saadaan säädettyä lapsen koon mukaan. Turvakaari luo viisipistevaljaiden lisäksi turvallisuutta ja sen saa myös irrotettua tai vain toiselta puolelta avattua jos pitää nostaa esimerkiksi nukkuva lapsi sisään tai antaa isomman lapsen kiivetä itse rattaisiin. Istuinosan saa käännettyä ja lapsen katselusuuntaa näin vaihdettua. Lisäksi ratasistuimessa on reilun kokoinen kuomu, joka säätyy äänettömästi. Kuomun takaosan saa kokonaan auki, alla on neppareilla kiinnitetty verkko lapsen suojaksi. Jalkatuki säätyy myös helposti yhdellä kädellä. Meidän mallistossa tulee automaattisesti mukaan tärkeä jalkapeite ja turvallisuutta lisäävä putoamissuoja sekä kirkas sadesuoja.

Vaunukoppia löytyy neljää eri mallia: Pehmeä kantokassi, Vario Plus -kantokoppa, Comfort Plus -kantokoppa sekä Made for You -vaunukoppa, jotka voi valita lisävarusteista.

Lisäksi Teutonia Cosmo lastenvaunuihin voidaan kiinnittää lukuisia eri turvakaukaloita adaptereilla. Näitä ovat mm. Britax, Cybex, Maxi-Cosi jaTeutonia Tario. Tällöin Teutonia Cosmo on autoilijan täydellinen kumppani. Voit valita adapterit lisävarusteista. Myös julkisissa kulkuvälineissä kuten ratikoissa ja busseissa pieni runko on omaa luokkaansa.

Teutonian kankaat ovat vettä hylkiviä laadukkaita kankaita. Kaikki kankaat saa irti ja ne voi pestä koneessa 30 asteessa. Lisäksi niissä on korkein mahdollinen UV50+ aurinkosuoja.

Mitat:

Runko kasattuna: 88*57*28

Ratas kasattuna: leveys 57cm x pituus 92cm x korkeus 47cm

Ratas avattuna: leveys 57cm x pituus 95cm x korkeus 106cm

Työntöaisan korkeus: 73-109cm

Rattaan paino istuinosalla ja kennopyörillä: 13,6kg

Runkomateriaali: Alumiini

Voit rakentaa aivan omanlaiset ja sinulle täydelliset Teutonia lastenvaunut mm. lisävarusteilla ja Made for You väreillä. Kun teemme tällaisen räätälöidyn paketin toimitusaikaa kannattaa varata 8 viikkoa, sillä tilaus tulee räätälöitynä tilauksena tehtaalta alusta loppuun. Silloin voi myös vaikuttaa esimerkiksi pyörien malliin ja siihen, haluaako lastenvaunuihin käsijarrua, jonka voi valita kaikkiin runkoihin lisävarusteena.

Jokainen Teutonia ratas valmistetaan kankaita myöten Euroopassa. Ainoastaan osa pyöristä tulevat kauempaa. Teutoniaa ostamalla tukee siis Eurooppalaista osaamista, ja laatu on korkeimmillaan!

Teutonia

Teutonia on Saksalainen luotettavuudestaan ja innovatiivisuudestaan tunnettu laadukas lastenvaunumerkki. Riippumattomat laitokset (esimerkiksi GS-merkinnän myöntävä TÜV) tarkastavat kaikki uudet ideat ja raaka-aineet. Eikä Teutonian lastenvaunuissa ja lisävarusteissa käytetä mitään haitallisia aineita. Tuotannon korkea laatu ja lukuisat kuormitustestit mahdollistavat Teutonian lastenvaunuille pidennetyn kolmen vuoden takuun yleisten takuuehtojen mukaisesti.

Keinonahka, eli chick&smart värien lisähinta 50€

Käsijarrun lisähinta 50€

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.10.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €