Teutonia BeYou TITANIUM harmaa runko -15

teutonia_beyou_runko_kaikki_varit.jpg
715,00 €
 Valitse teutonia runko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin


Laadukkaampia ja käyttäjäystävällisempiä rattaita ja lastenvaunuja saa kyllä hakea. Teutonia BeYou on aivan omaa luokaansa lähes joka suhteessa. Pieniin ulkomittoihin on saatu niin paljon ominaisuuksia ja toimintoja, että nämä vaunut yksinkertaisesti palvelevat lähes täydellisesti jokaista asiakasta. Jos saisi valita vain yhdet vaunut, joita myisi kaikille, ne voisivat hyvin olla Teutonia BeYou:t.

Teutonia BeYou on kapea, ja mahtuu kaikkiin Suomen julkisiin kulkuneuvoihin. Luonnollista ketteryyttä tuo erittäin lyhyt akseliväli etu- ja takapyörien välillä. Lisäksi runko taittuu merkittävän pieneen tilaan ja on travel systeminä, eli runko yhdistettynä turvakaukaloon erittäin toimiva ja ennen kaikkea helppo ja vaivaton käyttää.

Kolmen vuoden takuu, rungosta kankaisiin kertoo siitä, kuinka luotettava merkki on kyseessä. Kun toiveena on yhdistelmävaunu tai ratas joka on tehty käyttöä varten, Teutoniaa voi todellakin suositella. Teutonia on Saksalainen vanha merkki, joka on ehkä jäänyt hiukan perinteisten vaunujen joukkoon. Kuitenkin kyseessä onkin perinteisillä ja toimivilla sekä hyväksi havaituilla ominaisuuksilla varusteltu moderni vaunu joka täyttää työntäjän toiveet niin keskustassa, autossa kuin talvisinkin ulkoillessa. Teutonia valmistetaan joitain renkaita lukuun ottamatta täysin Euroopassa. Runko tulee Puolasta, Puolan turvallisimman tittelin saaneelta tehtaalta ja kankaat valmistetaan myös Euroopassa mm. Saksassa, Ranskassa, Belgiassa ja Italiassa.

Teutonia BeYou on ominaisuuksiltaan aidosti ainutlaatuinen. Heittoaisalla saa isot pyörät kätevästi eteen jos vaikka ulkoilee loskassa tai muuten haastavassa maastossa, tämä ominaisuus on erittäin näppärä ja sitä käyttää mielellään. Halutessa Teutoniaan saa myös talvipyörät jokaiseen runkoon. Tosin BeYoussa niitä ei ehkä tarvitakaan, kun heittoaisa ajaa käytännössä lähes saman asian.

Teutonia BeYou on erittäin kevyt työntää, siinä on isot jousitetut takapyörät ja etupyörätkin ovat hyvänkokoiset ja erillisjousitetut. Nivelaisan ansiosta Vaunuja työntää kevyesti sekä lyhyempi, että pidempi työntäjä. Teutonia BeYou:ta työntää vaivattomasti yhdellä kädellä. Julkisiin kulkuneuvoihin vaunut nousevat kevyesti ja vipuvarsi on pitkä ja kevyt mikä helpottaa käyttöä Suomen vaihtuvissa olosuhteissa.

Heittoasia on kätevä myös muissa tilanteissa kun silloin, kun haluaa isot pyörät eteen vaikeampaan maastoon. Nimittäin heittoaisan ansiosta rattaat saa monesti huomattavasti pienempään tilaan kuin muuten, esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa, hisseissä, ravintoloissa ja kahviloissa. Rattaat ovat monesti pitkiä ja isoja nimenomaan sen aisan takia, mutta kun sen saa edestä pois pienenee paketti huomattavasti ja lapselle ei välttämättä esimerkiksi tarvitse syöttötuolia välipalan yms ajakasi. Lisäksi tietenkin lapsi on rattaissa lähempänä työntäjää, esimerkiksi junassa kun se aisa ei tule siihen lapsen ja työntäjän väliin vaan sen saa näppärästä heitettyä toiselle puolelle.

Teutonia istuinosa on kevyt, ja yli 90 cm pitkä. Siinä on erittäin suojaava kuomu, istuinosan selkänojassa on neljä eri asentoa sekä helposti kolmeen eri korkeuteen säätyvät 5-pistevaljaat. Istuinosan mukavuutta lisää myös se, että istuinosan kulma viettää hiukan taaksepäin, eli lapsen istuma-asento on ryhdikäs ja mukava ja luonnollinen. Lisäksi turvakaari aukeaa yhdellä kädellä kummalta puolelta vaan ja taittuu näppärästi sivulle, samoin yhdellä kädellä aukeaa valjaat yhdestä napista ja myös jalkatuki säätyy yhdellä kädellä. Istuinosan mukana tulee aina jalkapeite. Lisäksi kuomusta saa takakankaan irti ja kesäksi kuomun takaosa voidaan pitää auki, jolloin se tuulettuu erittäin hyvin. Tässä on taas muutama yksityiskohta, kuten verkossa olevat tukikaaret jotka pitävät monesti löysäksi jäävän tuuletusverkonkin ryhdikkäänä sekä ulkonäöllisesti, että ihan lapsen kannalta, että ei ole häiritsemässä. Kaikki kankaat ovat konepestävät ja ovat erittäin huolella valittu turvallisiksi vauvalle. Kankaissa on maksimaalinen 50+ UV-suoja. Kankaat ovat erittäin viimeistellysti kiinnitetty runkoon. Mikään kohta ei ole huolimattoman näköinen ja jopa jalkatuen alun peittävä kangas on kauniisti ja yksinkertaisesti kiinnitetty jalkatukeen. Käytössä tällaiset pienet yksityiskohdat korostuvat ja palvelevat lasta ja työntäjää, varsinkin tarkkasilmäistä.

Teutonia vaunuja on mukava myydä, koska ne palvelevat käyttäjää niin hyvin rattaiden käytön muuttuessa vaunuista rattaiksi ja jos perhe jatkaa luonnollista kasvua, esimerkiksi seisomalaudalla matkustelevalle isosisarukselle löytyy aina tilaa kaikista malleista. Teutonia BeYou:ssa seisomalauta toimiikin aivan erinomaisesti, sillä aisa tulee tarpeeksi pitkälle ja sen sisällä on tarpeeksi tilaa seistä.

Teutonia BeYou rungon lisäksi valitaan siis aina istuinosa. Istuinosa on aina samanlainen. Värivaihtoehtoja on paljon ja väriperheitä on kolme. Made For You-värit ovat selkeät ja yksiväriset, niissä on erittäin pitkä aurinkolippa vakiovarusteena joka suojaa paitsi auringolta myös tuulelta ja sateelta. Cool&Classic-värit ovat enemmän perinteiseen makuun, niissä on monesti käytetty yhtä tai kahta pääväriä ja lisäksi tehosteväriä. Chick&Smart värit ovat nahkajäljitelmää ja niissä on panostettu paljon ensiluokkaiseen ulkonäköön.

 

Vaunukoppia on neljä eri vaihtoehtoa.

Comfort Plus Vaunukoppa on perinteinen ja kaunis vaunukoppa joka on muotoilultaan pehmeä ja selkeälinjainen. Siinä on tuuletusaukko kuomussa, tuuletuskanavat pohjassa ja kantokahva kuomussa. Patja on napakka kylmävaahtomuovipatja jossa on ilmakanavat, se on päällystetty pehmeällä, antibateerisella ja allergiavapaalla päällisellä, jonka saa pestä 60 asteessa. Comfort Plus vaunukoppa on helppo kasata paitsi säilytyksen kannalta myös autoon. Saatavilla kaikissa väreissä.

 

Made For You- vaunukoppa on hyvin samanlainen kuin Comfort Plus Vaunukoppa, siinä on vaan selkeälinjaisempi muotoilu. Kuomussa ei ole varsinaista tuuletusaukkoa. Toisaalta Made For You kopassa voi muokata ulkonäköä mieluisalla sisäkankaalla. Kuomussa on tukeva kantokahva ja pohjassa on ilmakanavat. Patja on napakka kylmävaahtomuovipatja jossa on on ilmakanavat, se on päällytetty pehmeällä, antibateerisella ja allergiavapaalla päällisellä, jonka saa pestä 60 asteessa. Made for You koppa taittuu näppärästi kasaan, kuten Comfort Plus vaunukoppa. Saatavilla Made For You-väreissä.

 

Pehmeä kantokassi on pehmeäksi kantokassiksi aivan omaa luokkaansa. Se on iso ja siinä on myös pohjassa ilmakanavat ja patjanomaisesti pohjassa hengittävä vanutäyte. Made For You väreissä sisäkangas on miellyttävää mikrokuitua. Kantokassin saa hyvin kiinnitettyä istuinosaan. Kantokassin pohja ja päätyosan kovikkeet saa helposti irti ja kantokassia voi käyttää istuinosassa lämpöpussina kun koppa-aika on ohi. Kantokassia on helppo käyttää, sillä se on erittäin ryhdikäs ja sitä kannettaessa kantokassin kokee varsin turvalliseksi.

 

Vario Plus Kantokassi on kovarunkoinen kantokassi joka laitetaan istuinosan päälle.

Kaikki kankaat saa pestä koneessa. Myös tässä kopassa on napakka kylmävaahtomuovipatja jossa on ilmakanavat, se on päällystetty pehmeällä, antibateerisella ja allergiavapaalla päällisellä, jonka saa pestä 60 asteessa. Kopan mukana tuleva päällinen ja lisäpehmuste voidaan yhdistää, jolloin näitä voi käyttää myös istuinosassa lämpöpussina ja istuinpehmusteena.

 

Teutonia BeYou! V3 runko 2015 paketti sisältää myös istuinosan rungon. Istuinosan kankaat myydään erikseen. Tänä vuonna Teutonia BeYou! -mallissa on kolme eri väriä ja kaksi eri rengasmallia. Voit valita rungon Graphite, Pearl tai Titanium -värinä. Runkojen pintamateriaali on tänä vuonna muuttunut ja se kestää entistä paremmin naarmuuntumista! Rungon hintaan vaikuttaa valittu pyörämalli; pyörä 3 vai pyörä 7? (Graphite ja Titanium väreissä on aina harmaat pyörät ja Pearl värissä valkoiset pyörät.)

Pyörä 3:

"Pyörä 3" on kumipintainen pyörä, jossa on uusi "Air Ride Technology" eli pyörä on kuin ilmakumipyörä, mutta sen sisällä ei ole ilmaa vaan pehmeää muoviseosta. "Pyörä 3" antaa ajamisen nautintoa!

Pyörä 7:

"Pyörä 7" on tuttu ja kevyt matalaprofiilinen ilmakennopyörä leveällä vanteella (materiaali EVA).
 Lisätietoja:

Ikä: 0 - 3 -vuotta
Painoraja: 15 kg + 5 kg (tavarakori)
Paino: 15.9 kg
Koko: pituus 110 cm x leveys 62 cm x korkeus 104.5 cm
Koko, kasattuna: pituus 71 cm x leveys 62 cm x korkeus 35 cm

Huom! Teutonia tuotekortteja päivitetään, joten kaikki tuotteet eivät löydy vielä verkkokaupastamme, kuten esimerkiksi istuinosan kankaat tai vaunukoppa/kantokassi. Voit ottaa yhteyttä niistä verkkokauppa@lastenturva.fi osoitteeseen.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.10.2017 asti.)

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 3 vuotta
  • Teutonia runko: Titanium/pyörä 3
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €