Ruskovilla silkkimyssy vaaleanpunainen

Ruskovillasilkkimyssyvaaleanpunainen_425845216_2.jpg
Ruskovillasilkkimyssyvaaleanpunainen_425845216_4.jpg
alk. 32,00 €
 Valitse ruskovilla koko
 Lisää ostoskoriin

TammiALE


Ruskovilla silkkimyssy on kestosuosikki, joka suojaa lapsen vielä umpeutumatonta lakiaukiletta. Silkkimyssy pehmentää ympäristön melua ja sen hellä pinta hieroo vauvan päätä rauhoittavasti. Silkkimyssyssä on mukautuva malli ja mahdollinen liika väljyys kannattaa koota päälaelle rusetiksi solmittavan kapean silkkinauhan avulla.

Vauvan pää on suuri suhteessa muuhun kehoon, joten suojaamattoman pään kautta tapahtuva lämmönhukka on merkittävä. Silkkimyssyllä suojattuna vauva pysyy paremmin lämpimänä. Myssyä voi pitää ympäri vuorokauden.

Silkkivaate pitää tuuletuksesta, älä kuitenkaan jätä vaatetta pitkäksi aikaa odottamaan pesua. Pese silkkivaate mieluiten käsin kädenlämpöisessä vedessä. Käytä pesuaineena Sonett-villan ja silkin pesuainetta. Voit pestä myös koneessa 30 asteessa käsinpesuohjelmalla. Tahrat lähtevät Sonett-sappisaippualla. Muotoile vaate kosteana. Älä kuivata silkkiä auringonvalossa tai lämmönlähteen läheisyydessä. Säilytä vaate tiiviissä muovipussissa, kun se ei ole käytössä. Tuotteen pussi sopii säilytykseen.

Lisätietoja:

Materiaali: 100 % luonnonsilkki
Väri: vaaleanpunainen

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 50,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,00 €