Phil&Teds Lobster pöytäsyöttötuoli

PhilTedsLobsterpoytasyottotuoli_4547700101_1.jpg
PhilTedsLobsterpoytasyottotuoli_4547700101_2.jpg
PhilTedsLobsterpoytasyottotuoli_4547700101_3.jpg
alk. 85,90 €
 Valitse väri
 Lisää ostoskoriin

TammiALE


Phil&Teds Lobster pöytäsyöttötuoli mahdollistaa lapsen asettamisen pöydän ääreen samalle korkeudelle muun perheen kanssa myös matkoilla puolivuotiaasta noin kolmeen ikävuoteen asti! Lobster pöytäsyöttötuoli saadaan kiinnitettyä helposti lähes kaikkiin pöytiin riippuen pöytälevyn paksuudesta (min. 2 cm & max. 9.5 cm) ja mahdollisista lisälevyistä.

Lobster pöytäsyöttötuoli on tyylikäs, tukeva ja kestävä. Siinä on teräsrunko ja se painaa ainoastaan 1.8 kg, joten se on erittäin kevyt kantaa mukana. Pöytäsyöttötuoli saadaan kiinnitettyä erittäin tukevasti pöytälevyyn pyörittämällä syöttötuolin kiinnitysmekanismia. Pöytäsyöttötuolin mukana tulee pöytälevy, joka voidaan irroittaa ja puhdistaa. Se suojaa myös ruokapöydän pintaa lapsen metkuilta. Lobsterissa on neljäpistevaljaat, joista lapsi ei pääse rimpuillen irti.

Lobster kasautuu nopeasti kasaan ja se saadaan nopeasti myös käyttöön nostamalla pöytäsyöttötuolia vain metallikehikosta!

Lisätietoja:

Ikä: 6 kk - 3 -vuotta
Painoraja: 17 kg
Paino: 1.8 kg
Värit: musta ja punainen

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ihan paras matkasyöttötuoli! Meillä on jo vuoden verran ollut yksi tällainen mummolassa, kun on niin helppo laittaa kaappiin piiloon kun ei ole tarve ja toinen kotona vierassyöttötuolina, helppo ottaa esiin tarvittaessa eikä tartte kompastua syöttiksen jalkoihin, jos se olisi koko ajan esillä! :)

Modernin yksinkertainen ja tukeva tuoli!

  15.4.2014

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €