Odenwälder Babynest Donny Vario untuvapussi

OdenwalderBabynestDonnyVariountuvapussi_128512349_7.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 46 €
alk. 199,00 €
-19%
Ovh. 245,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse väri


Odenwälder Babynest Donny lämpöpussi on iso, lämmin ja todella käytännöllinen sekä laadukas lämpöpussi rattaisiin. Donny lämpöpussi on valmistettu untuvasta. Untuvalämpöpussi säätelee kehon lämpötilaa ulkolämpötilan mukaan paremmin kuin keinokuidut eikä hiosta läheskään yhtä paljon kuin keinukuitutäytteet. Untuva on puhdas luonnontuote. Untuvapussi on lämmin, mutta ei silti hankalan paksu tai ahdistava.

Rataslämpöpussissa on kaksinkertainen vetoketju sekä läppä, joka estää, ettei kylmä viima pääse vetoketjun läpi. Vetoketjua voidaan käyttää myös yksinkertaisena. Lämpöpussin jalkopää saadaan avattua kokonaan ja isompi lapsi saa tarvittaessa työnnettyä jalat pussin läpi. Kaksinkertainen vetoketju ja avattava jalkopää mahdollistavat sen, että lämpöpussi kasvaa lapsen mukana. Pussin sisäpuolella oleva jalka-alue on pestävissä ja jalkopäässä on kaksoislämpöeristys ADA.

Donny pussissa on aukot viisipistevaljaille, jotta pussi saadaan kiinnitettyä tukevammin rattaisiin. Pussin takana on nihkeämpää materiaalia, jotta lämpöpussi ei valu niin helposti rattaissa. Lämpöpussin pääaukko saadaan kurottua pienemmäksi, jotta se suojaa mahdollisimman paljon lasta. Pussin 3M Scotchlite -heijastimet lisäävät rattaan näkyvyyttä pimeällä vaunulenkillä. Pussissa on klipsit, joilla pussi pysyy paremmin auki, kun lasta laitetaan rattaisiin. Lämpöpussi hylkii vettä ja suojaa tuulelta. 

Lisätietoja:

Koko: pituus 98 cm
Voidaan pestä 40 asteessa
Voidaan silittää

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 130,00 €
(Kampanja voimassa 31.10.2017 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meiltä löytyy tämä harmaana ja on aivan mahtava! Sopii mainiosti meidän tarpeisiin. Lämmin ja hengittävä :)

  17.1.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Lämmin ja hengittävä untuvapussi, jota voi tarvittaessa käyttää niin nollakeleillä kuin kovilla pakkasillakin. Meillä tämä on ollut myös matkalla käytössä ja se on saatu hyvin kulkemaan vakuumipussissa viemättä ylimääräistä tilaa matkalaukusta. Arvokas, mutta hintansa arvoinen!

  7.1.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Aivan mahtava lämpöpussi! Ja niin tyylikäs!

Ostin viime talvena kun esikoinen oli n.6kk ja juuri siirtynyt ratasosaan pahimmilla pakkasilla alkuvuodesta. Nyt oikein odotan, että päästään taas käyttämään tätä - ja siis koko pitkä talvi, eikä vaan hetken aikaa!

  1.8.2013

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €