Cybex Juno 2-Fix 9 - 18 kg

CybexJuno2-Fix9-18kg_4250183727034_1.png
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 86 €
alk. 199,00 €
-30%
Ovh. 285,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex väri
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Vantaan myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

TammiALE


Huom! Viimeinen kappale "Skydiver" väriä on myymälän mallikappale. (Päiväys: 15.1.2018)

Cybex Juno 2-fix -turvaistuin ECE R44/04 ryhmä I (9 - 18 kg) on isofix-kiinnitteinen turvaistuin uutuus Cybex -turvaistuinperheessä. Juno 2-fix perustuu Cybex:n menestyksekkääseen Solution X -turvaistuinsarjaan ja sen kehitysversiot Solution X, Solution X-fix, Pallas ja Pallas-fix edustavat kaikki lasten autoturvallisuuden huippua uudella runkorakenneratkaisullaan ja etuturvatyynyajattelullaan.

Cybex Juno 2-fix on uudentyyppinen, etuturvatyynyllä varustettu turvaistuin. Säädettävä etuturvatyyny vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan. Rasitukset etutörmäyksessä jakautuvat etusuojatyynyn ylitse ja iskujavaimentavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia. Tämä järjestelmä muistuttaa ilmatoimista turvatyynyä ja auttaa merkittävästi vähentämään rasituksia kolaritilanteessa. Valjaat eivät vahingoita lasta ja kuitenkin samaan aikaan lapsen arat pää, niska ja hartiat sekä sisäelimet on suojattu. Uudelleen muotoiltu etusuojatyyny (patentti haettu) asettuu erittäin mukavasti lapsen vartalolle ja antaa lisäksi enemmän liikkumatilaa ylävartalolle samoin kuin parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteiseen 5-pistevaljasratkaisuun.

Juno 2-fix -turvaistuimessa on L.S.P. System (Linear Side Impact Protection System), joka vähentää sivutörmäyksen aiheuttamia voimia lineaarisesti muodostuvien reaktioiden sarjoissa sekä hartioiden-, että päänsuojassa. Samaan aikaan vartalon kineettinen energia, joka johtuu törmäyksestä, vaimenee erittäin aikaisessa vaiheessa ja pää on aktiivisesti suojattu turvallisessa asennossa.

Isofix-kiinnikkeet lisäävät istuimen turvallisuutta erityisesti sivutörmäyksissä antaen istuimelle vakautta sivusuunnassa. Istuin pysyy aina tukevasti ja hallitusti kiinnitettynä auton runkoon Isofix-kiinnikkeillä ja istuinta ei tarvitse kiinnittää autoon erikseen istuimen ollessa tyhjänä, ilman lasta liikenteessä. Katso autosi käyttöohjekirjasta, onko autossasi Isofix-kiinnikkeet. Juno 2-fix -turvaistuimen isofix-kiinniketangot voidaan työntää helposti piiloon istuimen sisälle.

Juno 2-fix -istuimessa lapsi pääsee liikkumaan vapaammin ja matkustaminen on mukavampaa. Turvatyynyyn etäisyys lapsesta on helposti säädettävissä turvatyynyn edessä olevista painikkeista kolmeen valittavissa olevaan etäisyyteen. Juno 2-fix -turvaistuimessa on säätyvä istuinkulma ja asentoa on helppo säätää istuimen etupuolella olevasta säätökahvasta. Päänsuoja on säädettävissä kahdeksaan eri korkeuteen lapsen kasvun mukaisesti.

Cybex Juno 2-fix:in runkorakenne mahdollistaa ilman kierron istuimen rungossa ja näin vähentää kuumuutta kesän helteillä. Istuin on myös erittäin kevyt (6.7 kg) ja helppo siirtää nopeasti autosta toiseen ilman aikaavieviä asennustoimenpiteitä.

Lisätietoja:

Koko: pituus 40 cm x leveys 55 cm x korkeus 61 - 66 cm
Tuotteen paino: 6.7 kg
Kangaspäälliset ovat konepestävät 30 asteessa
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Voit lukea lisää turvaistuimen osto-oppaasta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
  • Paino: 8.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €