Stokke Tripp Trapp syöttötuoli - tammi

StokkeTrippTrappsyottotuolitammiM_2320015441_1.png
StokkeTrippTrappsyottotuolitammiM_2320015441_2.png
StokkeTrippTrappsyottotuolitammiM_2320015441_3.png
alk. 229,00 €
 Valitse stokke värit
 Lisää ostoskoriin

Joululahjavinkit

Osta nyt jouluksi.


Stokke Tripp Trapp on kasvavien syöttötuolien uranuurtaja, joka on suunniteltu jo vuonna 1972. Ainutlaatuisen syöttötuolin käytön voi aloittaa jo vauvasta erikseen ostettavan Newborn Set:n kanssa. Syöttötuoli kasvaa aina aikuisikään asti.

Tripp Trapp:n suunnittelija Peter Opsvik sai idean tuoliin, kun hän seurasi oman lapsensa hankaluutta löytää hyvää asentoa perheen ruokapöydässä sen jälkeen, kun hän oli kasvanut ulos perinteisestä syöttötuolistaan. Lapsen jaloilla ei ollut tukea ja hän joutui kurottelemaan, jotta ulottui pöydälle. Tripp Trapp on aina oikean kokoinen!

Tripp Trapp:n käyttöikä:

  • 0 - 6 kk: Vastasyntyneelle, Newborn Set (ostetaan erikseen).
  • 6 - 36 kk: Etukaari, Baby Set (ostetaan erikseen).
  • + 36 kk: Tripp Trapp toimii tuolina, joka ei tarvitse lisäosia.

Tripp Trapp -paketti sisältää syöttötuolin, johon voi ostaa halutessaan ja tarpeen mukaan lisäosia (lisäosat löytyvät "Yhteensopivat tuotteet" -lehden alta.). Tripp Trapp -syöttötuolia voi käyttää jo heti vastasyntyneestä Newborn Set -lisäosan kanssa. Lisäosa on kaukalomainen, jossa vauva voi köllötellä. Puolesta vuodesta kolmeen vuoteen kannattaa hankkia etukaari Baby Set, joka tukee ja pitelee lasta aloillaan syöttötuolissa. Yleensä noin puolesta vuodesta eteenpäin lapsi kykenee istumaan tukematta. Kolmen vuoden jälkeen Tripp Trapp:ia voi käyttää pelkästään tuolina säätäen istuin- ja jalkatukea sopivaksi.

Tripp Trapp -syöttötuolia on helppo käyttää. Syöttötuolissa on istuinosa sekä jalkatuki, joita saadaan liikuteltua, kun jalkojen laidassa olevia ruuveja löystetään. Istuin- ja jalkatuki levyjä voi nostaa tai laskea portaallisesti pitkin penkin jaloissa olevia loveja. Lovet mahdollistavat sen, että Tripp Trapp on aina oikean kokoinen!

Lisätietoja:

Koko: korkeus 78 cm x syvyys 49 cm x leveys 46 cm
Materiaali: tammi
Voidaan pyyhkiä kostealla rätillä

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@lastenturva.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 5,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Vantaan myymälästä 0,00 €