Toimitusaika & varastosaldo


Pyrimme lähettämään arkisin verkkokaupastamme tilatut tuotteet 24 tunnin sisällä!

  • Mikäli saatavuudessa on ongelmia, ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti.
  • Jos tilaat tuotteen/tuotteet myymälästä noudettavaksi, pyrimme ilmoittamaan tilauksen olevan noudettavissa samana tai seuraavana arkipäivänä.
  • Jos tilauksenne on normaalia kiireelllisempi, otattehan yhteyttä puhelimitse asiakaspalvelijaamme. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.


Varastosaldo: Myymälä & Verkkokauppa

  • Kaikkien tuotteiden varastotilanne näkyy aina tuotteen tilaussivulla (tuotekortilla).
  • Tuotteen tiedoista näet myös myymäläkohtaisen saatavuuden; jos tuotetta on Vantaan varastossa on sitä saatavilla heti verkkokaupasta, koska varasto on sama.


Mitä eri merkinnät tarkoittavat:

Saatavuus: "Heti myymälästä ja verkkokaupasta X kpl" Tuotetta on varastoissamme. Katso myymäläkohtainen saatavuus erikseen kohdasta "Myymäläsaatavuus".

Saatavuus: "Tuote tilapäisesti loppu" Tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan.
Tuotetta on todennäköisesti tulossa lisää, mutta tarkkaa ajankohtaa emme vielä pysty ilmoittamaan.

Saatavuus: "Tulossa varastoon: X kpl >> X.X.201X" (Esimerkki.) Tuote on tilattavissa ennakkoon.
Olemme tehneet tilauksen tavarantoimittajalle, jonka he ovat vahvistaneet saapuvaksi meille kyseisenä päivänä (tilausvahvistuksen päivämäärä voi joskus olla eri kuin toteutunut päivämäärä). Tuotteen voi tässä tilanteessa tilata ennakkoon. Vahvistamme aina sähköpostilla myös ennakkotilaukset.

Saatavuus: "Loppuunmyyty" Tuote on loppuunmyyty eikä sitä tule lisää varastoomme.

Tuotteillamme on myymäläkohtainen saatavuus. Verkkokaupasta tilattavia tuotteita löydät aina varmasti Vantaan myymälästämme. Helsingin ja Jyväskylän myymälän varastosaldon voit varmistaa tuoteelta kohdasta Myymäläsaatavuus.


Mikäli jostain syystä (esim. inhimillinen inventaariovirhe) varastostamme ei ole toimittaa tilaamaanne tuotetta, otamme teihin viipymättä yhteyttä sopiaksemme mahdollisesta tilauksen uudelleen järjestelystä.