Personal Shopper

 

  


A-T Lastenturva on lanseerannut "Personal Shopper" -konseptin!

 

Voitte valita itsellenne oman myyjän ja sopia hänen kanssaan Teille sopivan ajankohdan asioida myymälässämme!

Me A-T Lastenturvassa pyrimme kouluttamaan henkilökuntamme mahdollisimman hyvin. Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle kokonaisvaltainen ja ammattitaitoinen ostokokemus. Hyvin sujuneet kaupat syntyvät, kun myyjä ja asiakas kiittävät kumpikin toisiaan hymyssä suin!

A-T Lastenturvan henkilökunta koostuu pitkäaikaisista ammattilaisista sekä innokkaista uusista tulokkaista. Ammattitaitona näemme taidon löytää asiakkaidemme oleellisimmat tarpeet ja niihin sopivat lastentarvikkeet. Edellytämme henkilökunnaltamme kykyä kuunnella asiakasta ja auttaa häntä kartoittamaan yhdessä henkilökuntamme kanssa omat tarpeensa. Emme tahdo olla paikka, joka myy aina samoja tuotteita kaikille asiakkaillemme. Koemme, että meidän vahvuus on laajan tuotevalikoiman kautta löytää asiakkaalle juuri oikea ratkaisu hänen arkeensa!

Parhaat myyjämme innostuvat haasteista ja kokevat henkilökohtaisen onnistumisen tunteen, kun saamme jonkun ennen näkemättömän tilanteen ratkaistua asiakkaan eduksi! Henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä yhdessä sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pyrimme säilyttämään mahdollisimman hyvän saatavuuden tuotteille, joita emme aina pysty varastoimaan paikan päällä.

Lapsen saaminen on aina ihme ja siihen liittyy hyvin paljon uutta. Me uskomme, että meidän asiantuntevat myyjämme voivat auttaa teitä rakentamaan teille toimivan ympäristön ja te voitte keskittyä olennaiseen!
 

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi teille sopiva aika haluamanne myyjän kanssa joko soittamalla 010 4703300 (klo: 9.00-19.00) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myymala@lastenturva.fi! 

Saat yhteyden sähköpostilla haluttuun myyjään painamalla hänen kuvaansa!

 

 

Helsingin Stockmann myymälän Personal Shopper-avustajat

 

  

 

 

 

Vantaan Variston myymälän Personal Shopper-avustajat

 

Johanna-MOta yhteyttä »

Johanna-OOta yhteyttä »

SannaOta yhteyttä »
TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna