Huolto

Huoltopisteemme toimii vain Vantaan myymälässä

 

Myös Helsingin myymälästä ostetut tuotteet voit huollatuttaa Vantaan toimipisteessä. Ota yhteyttä numeroon 010 470 3300 (valitse numero 5) tai sähköpostiin huolto(at)lastenturva.fi

 

Jyväskylän toimipisteessä hoidamme takuunalaiset- ja pienet huoltotyöt, kuten sisäkumienvaihdot. Kysy lisää myymälästämme numerosta 010 470 3300 (valitse numero 3) tai sähköpostiin susanna.hermaala@lastenturva.fi tai mira.rasinpera@lastenturva.fi

 

Huollamme ammattitaidolla myymiämme lastenvaunuja, rattaita, turvaistuimia ja muita tarvikkeita. Pyrimme säilyttämään varaosien saatavuuden kaikkiin myymiimme merkkeihin.
Pystymme huoltamaan myös muiden kuin myymiemme merkkien vaunuja, kun kyseessä on esimerkiksi niittauksen tai ruuvin uusiminen, tai rikkoontunut osa muuten vastaa varastossamme olevaa varaosaa. Tuntihinta huollolle on 60€ (sis alv). Minimiveloitus 40€ (poikkeuksena sisäkumenvaihto, joka on tavanomaisille renkaille (sis. vaihtotyön) 18-21€.

Arvioitu huoltoaika huoltotyölle on 1-7 arkipäivää. Jos joudumme tilamaan varaosia, huoltoaika voi olla pidempi. Järjestämme saatavuuden mukaan sijaisrattaat huollon ajaksi.
Nopeat asiat, kuten rattaan sisäkumin vaihdot pyrimme hoitamaan odottaessanne.

Mikäli ostamassasi tuotteessa on ilmennyt jokin vika takuuaikana tai sen jälkeen, pyydämme aina ottamaan yhteyttä huollon numeroon 010-4703300 (valitse numero 5) tai sähköpostilla: huolto(at)lastenturva.fi. Sähköpostiin kannattaa joka tilanteessa liittää kuva rikkoutuneesta kohdasta ja takuutilanteissa kuitista sekä mahdollisesta sarjanumerosta.


Takuu: Saat aina takuutodistuksen ostamiesi tuotteiden mukana, mikäli tuotteelle on takuuta myönnetty. Verkkokauppaostoissa kuittina toimii tilausvahvistus tai keräilylista/kuitti. Takuuaika on yleensä mainittu myös verkkokaupassa kunkin tuotteen tuotetiedoissa. 
Huomioithan, että takuu kattaa tuotteen materiaali -ja valmistevirheet, mutta huolimattomasta/ väärästä käytöstä ja normaalista kulumisesta aiheutuneita vaurioita se ei kuitenkaan kata. Kaikissa reklamaatiotilanteessa huoltomme tekee ratkaisun takuukäsittelyssä.

Huomioithan, että tuotevastuu ei poistu, vaikka tuotteelle ei ole erillistä takuuta myönnetty.

A-T Lastenturva/ Huolto
Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa, Varisto
Tel: 010 4703300
huolto(at)lastenturva.fi
Arkisin klo 10.00-16.00.
Lauantaisin ja sunnuntaisin huoltomme on suljettu.


Huom. pyhien ja aattojen aikaan saatamme olla avoinna poikkeuksellisesti. Päivitämme poikkeusaukioloajat ajankohtaista -sivulle. Voit noutaa huolletun tuotteesi huollostamme aina myymälämme aukioloaikana.